Mys mys

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes. 

Hej på er! ❤️

Hemma igen. Sitter i soffan och kollar TV och har faktiskt klivit i min nya pyjamas. Ämen den är såååååå skön! Åh vad jag är glad att jag klickade hem den, var så tveksam till om jag skulle använda den. Kan säga att jag bor i den, så fort jag kommer hem så hoppar jag i min jamas.


Mysig va? Den är i t-shirt tyg och har sådär skönt löst resår i midjan. Jag sover i den varje natt nu. Vet inte hur kul Tony tycker att det är egentligen? Du hittar pyjamasen här.


Idag började vi dagen med att åka ut till Kaffestugan. Har lite projekt på uteserveringen som jag håller på med just nu. Öppnade det här paketet idag, ååååååh….. Ser ni? Hur fin? En alldeles underbar hängmatta. Den ska hänga mellan träden ute vid Kaffestugan, till det sen så ska det vara ett bord med däckpallar som jag håller på att tillverka nu. Det kommer bli så fint tror jag.


På eftermiddagen sen var det dags att fira Jannie, hon är sambo med Tonys lillebror. Mysig fika på deras uteplats blev det. Det var Tonys lillebror som hade gjort tårtorna, visst….köpta bottnar men vad duktig han varit! Fantastiskt tycker jag!


Vi satt ute och fikade. Lite blåsigt men väldigt härligt att kunna sitta i solen ute. Från vänster ser Du Tonys bror Hans, min svärfar Janne, Maja (Milos kusin-dotter till Hans & Madde), Emma (dotter till Madde), Madde (fru till Hans) och så mitt hjärta. ❤️

Vi är ju inte direkt överrösta med solsken och fika i solen direkt. Hörde att det skulle snöa och bli skitväder i veckan så vi passade på att njuta när det fortfarande gick. Blöööööö….vilket trist påsklovsväder.

Nu ska Tony jobba i 2 dagar, sen har han semesteeeeeeeer i en hel vecka. Så skönt det ska bli att få ha honom hemma också. Milo är påskledig nu. Får fixa lite på halvfart i kaffestugan denna veckan när han är hemma med mig. Ska bli mysigt att få ha sega morgnar med ingen stress, äta påskmat och njuta av ledighet.

Nu blir det bara TV och soffan resten av kvällen. Är trött som tusan och ska bara snuggla i soffan resten av kvällen.

Ha en fin kväll fina ni!

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
VN
VN
7 years ago

Den pyjamasen ser urmysig ut! Får nog gå in och kika på den. Kanske blir att man klickar hem den 🙂 Vart hittade du den där underbara hängmattan? Och finns den i fler färger?

Nästa inlägg

Förlåt….men jag måste…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x