Sale på skor

Inlägget innehåller adlinks för Sarenza

Halloj! 

Sneakers! Ja kan man få för många eller? Själv håller jag på och samlar på mig för sommaren. Dels kommer jag behöva ha sköna skor att jobba i på Kaffestugan, sen är det ju så galet snyggt med sneakers. Passar till klänning, jeans, finbyxor, shorts, kjol….ja men allt. Görsnyggt som man säger i Göteborg. (Förresten, jag har en hel del läsare från Göteborgstrakten – vink vink till er).


Just nu har Sarenza en massa snygga skor till nedsatt pris, jag blev såklart tvungen att leta upp

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
7 years ago

Vink, vink på dig med

Helene i Götet
Helene i Götet
7 years ago

Vink vink och glad påsk fina Niiiina önskar Helene

Nästa inlägg

Snart nytt hår

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x