Allt gott med påsken

Mornings!

Har just ställt ett glutenfritt lantbröd på jäsning och tänkte jag skulle blogga om vår påskafton vi hade här hemma. Har äntligen fått in alla bilder i datorn. Det är jämnt skägg såhär på påsken när middagar, kalas och familj liksom ska roddas. Vet inte, men så mycket vila blir det faktiskt inte. Vi har ytterligare två dagar ledigt här hemma (eller jag och Tony har, Milo börjar skolan imorgon igen). Ledigt var kanske synd att säga, vi ska rodda med Kaffestugan. Idag är i alla fall den sista lediga dagen tillsammans. Tänk vad fort ett påsklov går alltså? Helt otroligt! Lite har jag avundats de som åkt bort över påsken, det blir semester på ett helt annat sätt. Kanske något att satsa på till nästa år?

påskbord 3 Hade dagen till ära tagit på mig klänning. Det är sällan jag bär det och jag undrar faktiskt varför? Det är ju både skönt och avslappnat. Ja, om man valt en som inte sitter som ett korvskinn förstås.

Ja vad bullade vi upp med på vårt påskbord då?

påsktårta räk och äggtårta 3

En räk & äggtårta. Du kommer givetvis att få recept på allt längre fram.

köttbullar i ugn

Här var andra omgången köttbullar i ugnen precis klara. Världens smidigaste sätt att ”steka” många köttbullar på! 🙂

västerbottenpaj

En alldeles nybakad glutenfri västerbottenpaj! Finns det något godare än västerbottenpaj? MUMS!

janssons frestelse

En gluten & laktosfri janssons frestelse.

ägghalvor

Underbara ägghalvor!

glutenfri citronkladdkaka

Glutenfri citronkladdkaka! MUUUUMS!

färgade ägg 3

Hade dagen till ära också gjort mig till och kokat färgade ägg. Busenkelt gjort med saker du har hemma som du färgar med. Som sagt, alla recept kommer att komma senare. 🙂

påskbordpåskbord 2

En mysig eftermiddag hemma hos oss. Tanken var att vi skulle suttit i uterummet men det blev för kallt. Hade varit mysigt och inviga den faktiskt.

Det var allt jag hade om påsken. Igår var det kalas hos svärisarna men tog faktiskt ingen bild alls. Ingen kamera med och Milo hade min telefon en hel del så det fick bli ett bildlöst kalas.

Hepp nu ska jag skjutsa in mitt bröd i ugnen här, sen ska jag laga frukost åt oss vid TV:n. Vi hörs av sen igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påskelipåskpåsk…. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x