Orgasm bland köksmaskinerna

Halloj igen!

Ja, vår dag har bestått i Kaffestugsroddande. Vi brassade till Barkarby för att gå på IKEA och sen hann vi med ett besök på både Elgiganten och outleten.


Vem är inte glad när man kommer ut från IKEA med lite påsar?


Inne på Elgiganten stod jag och fick en mindre orgasm när jag fick nörda runt bland köksmaskinerna.

En degskål som tar 6,7 liter…. Åååååååh!

1200 W och orkar hålla samma fart även med stor deg…..Yeeeeeaaaaah! 

Dubbla skålar…… Ååååh yeeeees! 

Haha, ja jag sa ju det. Som en smärre orgasm för en baknörd som mig. Jag ÄLSKAR att titta på sånt här. Skulle jag få som jag ville skulle jag ha ett litet garage fyllt med alla köksmaskiner som finns. Snacka om nörd?


Nåt annat som jag nördar loss med nu är gamla tekannor. Jag ska ha det i Kaffestugan, alla får en egen liten kanna när de köper the. Så mysigt ju. ❤️

Jahaja, nu är jag så mätt här. Inte bra med tanke på att jag åt för inte så längesen men blev lite sugen och smällde i mig en tallrik med naturellyoggi, i den var det massa mango och bananslantar. Mums….men shit så mättande. Smäller av lite faktiskt.

Imorgon börjar Tony jobba igen och vardagen är här igen på riktigt. Själv ska jag ha en baknördsdag hemma faktiskt, ska testa lite nya recept och terapeuta mig lite. Hörni, ha en fin kväll nu raringar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 years ago

Grymt med en degskål på 6.7 liter. Skulle jag också vilja ha. Ska du baka allt till ditt fik själv eller köpa in färdigt? Har inte kollat dina videos så jag har inte sett om där finns något bagerikök.

Liza
Liza
7 years ago

Hej hej! Låter mysigt med kaffestugan, här där jag bor har vi ett super mysigt café nere vid vår skog, kallad för Dalstugan, kika in på deras Facebook för lite inspiration, tror du har ungefär samma smak och tankar….. puss på daj från Skåne

Nästa inlägg

Citronkyckling

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x