Änglavakt

Hallihallå i stugorna!

Alltså…. nej, jag är på ett så sunkigt humör. Jag är låg, lite deppo och mår lite allmänt skit. Det är PMS tider igen…..igen. Jag är låg i järn igen efter en herrans massa slarv med tabletterna så det gör inte saken bättre. Sen har du hört talas om vårdeppighet va? Det är för att hormonerna inte hinner med i farten som ljuset återvänder så hormonerna går lite bananas och kan göra så att vi blir både trötta och deppiga. I Skandinavien kommer ju ljuset så otroligt fort när det väl återvänder, det blir ljusare med 20 minuter i veckan just nu.

Apropå PMS. Jag har ju en ynka 22-23 dagars menscykel så här hemma händer det mycket på en 23 dagars period. Det är liksom både lite högt och så är det lite lågt. Nu är det lågt. Har en sån där dag när jag stör mig så sjukt mycket på allt…. knappt så jag kan scrolla i sociala medier då. Jag liksom besparar mig från det då för det är ju så jäkla sunkigt att behöva sitta och irritera sig helt utan anledning. Så jääääkla onödigt skulle jag vilja säga. Sen är jag känslig. Gråter för allt du kan tänka dig. Lycka, sorg, djur, barn, tragedier….ja men allt! 🙁

Tur då att jag fick starta dagen med yoga hos bästa Du kan läsa mer om holiyoga här.

Vi får också med oss ett änglakort på vägen. ♥ En liten vägledning i livet.

Efter yogan tog jag en promenad hem. Titta så fint när den här lille rådjursbocken gick över vägen precis när jag kom gåendes. Det är något visst med rådjur. Jag blir liksom glad i magen av dem. Jag vet att de är ena jäkla tjuvar och äter upp folks blommor, bär och frukt. Men vi har bara blivit av med lite jordgubbar så jag älskar dom fortfarande. 😉

Nu ska jag fortsätta titta på ”Halv åtta hos mig”. Senare ikväll såg jag att det var premiär för det nya programmet ”Räddad av änglar” med Birkan Tore. Hur är det med dig? Tror du på änglavakt eller det som inte alltid kan förklaras?

Ha en mysig kväll!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Havrefras
Havrefras
7 years ago

Näemen alltså tjena? Var det inte typ förra veckan det var pms-sväng? herregud, att du orkar…. Vill du inte söka en mer permanent lösning? Gyn eller läkare? Yoga i all ära men att må sådär emellanåt måste vara jättejobbigt? Kram!

niinis
niinis
Reply to  Havrefras
7 years ago

Nja, inte förra veckan direkt. Har varit hos både och….men i Sverige finns det så katastrofdålig hjälp att få för kvinnor som har det jobbigt pga hormoner. Heter förklimakteriet, kroppen går in i en form av förfas och kan där vara i 10 år innan den beslutar sig för att hamna i riktiga klimakteriet. Very funny…. Andra har det jobbigare, en del inget alls. Något som skulle kunna underlätta är p-piller eller hormonspiral, jag tål dock inte den formen av hormoner så det är uteslutet. Så då är tillskott, progesteronkräm och yoga en lösning på det värsta. Å att få skriva lite härinne. Tillskotten och progesteronkrämen har jag ju gått till Mia Lundin och fått hjälp med, hon driver klinik i USA. I Sverige finns ingen sån hjälp att få. Är glad för den hjälp jag hittills fått för jag är ungefär 127 resor bättre än jag var för bara 10 månader sedan.

Havrefras
Havrefras
Reply to  niinis
7 years ago

Det var menat med sarkasm – självklart menade jag inte bokstavligen förra veckan, hoppas du förstod det 😉 Huvudsaken är att du har hittat något som funkar. Bävar för den dagen då det ska (om) bli kaos i min kropp. Än så länge funkar p-piller kanon….

Eva
Eva
7 years ago

Ja jag tror på att det finns nåt mer. När man ser dom programmen så finns det ju många gånger saker dom säger som dom omöjligt kan veta. Och saker som inte har nån naturlig förklaring.
Har själv inte den förmågan men har varit på en sittning och hon som jag var hos berättade saker som hon omöjligt kunde veta.
Så ja man måste tro på att det finns nåt mer:-))

Nästa inlägg

Glutenfri Citronkladdkaka med blåbär

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x