Älsk på kuddar!

Inlägget innehåller adlinks för Hemtex.

Lite nya kuddar i soffan. Ämen jag har gått helt bananas med kuddar nu. Dels så har jag maaaaassor i Kaffestugan, sen när jag tittar här hemma så är det en hel del kuddar här också. Haha… Men kuddar är ju liksom höjden av mys. Man kan sätta färg med dem, man kan göra så mycket mys med just kuddar. En kuddhög på golvet är så enkelt men hur mysigt som helst. Bulla upp i sängen med. Vår kökssoffa också…. kolla bara. Jag använder ju även kuddar i våra utemöbler. Visst man får springa in med det när det regnar men det blir sååå fint! (Nåt skyfall klarar de ju…)hemtex_kuddar hemtex_kuddar

Just nu har Hemtex ”ta 3 betala för 2” på massa kuddar. 

Hur fina??? Åh jag älskar dom. Något som jag blev lite glad över är att man får både kudde och kuddfodral, de kommer liksom vacuumförpackade.  Jag vet inte hur många gånger jag blivit lurad med att tro att man får hela kudden och så är det bara fodralet. Buuuu….. 😉 Aja, men nu har jag bara jäkligt svårt att bestämma mig för om de ska vara i Kaffestugan över sommaren eller hemma i kökssoffan. Dom var sååå fina här hemma. Älskar kuddarna med tofsar på, en medKudden längst fram med mönster (<länk) passar så fint till de andra. Lite halvorientaliskt sådär…..love it! ♥

Jag som har lite svårt att mixtra med en massa färger kan ändå tycka att detta blir lite ”färgglatt” om du förstår vad jag menar? Det är mönstret som ändå gör att det är lite liv. Hmmm….. kvar hemma eller kaffestugan? Well, det återstår att se? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Yogatime

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x