Få fint hår snabbt!

Inlägget innehåller adlinks för NordicFeel.

Dags för lite ”skönhetstips”. Nu när jag har satt i nya extensions igen så märker jag ju att det tar en hel evighet att torka det. Hur jag än försöker så minns jag verkligen inte var jag läste en recension om Löwengrips The Cure där den höjdes till skyarna? Den ska tydligen vara supergrym!


Detta är alltså en leave-in lotion som förkortar torktiden, är dessutom värmeskyddande och ger volym och fyllighet till håret. Det ska också ge stadga. Läste också att det var äppelolja i som gav lyster och glans.

Det här är ju nästan för bra för att vara sant! Alla de fantastiska egenskaperna i samma liksom. Jag bara MÅSTE köpa den här! Recensionen jag läste gav den i varje fall toppbetyg och torktiden för håret hade halverats! Hur bra? 159 pix bara….

Du köper Löwengrip The Cure här. 

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mot storstaden!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x