Ögonen tåras och hjärtat svämmar över….

Men HUR mycket kärlek hyser jag för Er! Ni, mina älskade bloggläsare. ❤️ Åh, jag har suttit här och läst ALLA era kommentarer. Ögonen har tårats och jag har fyllt hjärtat med all er kärlek. Åh herre! Detta är en av de största orsakerna till varför jag har ett av världens bästa jobb. Ni är verkligen fenomenala på att muntra upp mig. På att kunna flytta mitt fokus rätt. Säga helt rätt saker och ge av er tid och kärlek. Hoppas att du känner min kärlek och att också jag kan inspirera och hjälpa dig på olika sätt. Vackra människor!

Tänk om jag kunde bunta ihop er till små minitomtar och lägga er i en tändsticksask och ha er alla i fickan. Sen när det blir lite ångest och för mycket press kan jag ta er alla och hoppa in på vår baja-Maja på gården vid Kaffestugan, plocka ut er och så sitter vi där och gaggar över en kopp kaffe och en bulle. Jag skulle hämta er kraft och ert fantastiska uppmuntrande…. sen skulle jag kunna stoppa in er i min lilla tändsticksask igen och  köra på ett tag till. Vara trygg bara av att veta att ni är med mig….. ❤️


Jag skulle kunna göra mysigt åt er här inne. Mini-TV på väggen. En liten minisoffa med schäsloooong….

Skämt åsido. Ni är fantastiska och jag är så tacksam för alla kärleksfulla och kloka ord jag fått. ❤️


Den här finisen med kompis följde med mig och mamma till Västerås idag. Hade ärenden där och de sista inköpen skulle göras.


Bilen fullpackad med grejer! Ska bli så roligt att få packa upp allt i kaffestugan sen.


Efter västeråstrippen flängde jag till skolan där det var samtal med Milo. Han är en snäll kompis och sköter sig fint i skolan. Skönt! Efter samtal for vi iväg för att handla lite. Tony kånkar alltid alla kassar även om jag försöker ta nån. Dock så vet jag inte vad han gör på bilden längst ned.

Efter det här åkte vi för att hämta ut ett paket, och efter det försvann min plånbok. POFF borta! Vi åkte till affären, vi åkte hem till mina föräldrar…ja men överallt för att leta om jag dumpat den nånstans. Deppade ihop alldeles här hemma då bi hade en jäkla massa företagskvitton i den. Å tanken på att börja spärra alla kort och ansöka om nytt körkort gav mig andnöd tammetusan.

Sen ringde mamma, hon hade hittat den på toaletten. Det var det första jag gjorde när vi kom dit – tokpinka då jag var så himla kissnödig. Thank god! Vad glad jag blev över att den hade hittats!


Fastnade verkligen för dessa glasögon som finns på Snapchat. Har du sett om det finns nä liknande på riktigt?!

Nä, nu är jag sååå trött. Ska vila lite på soffan. Tack igen hörni. Ni är fantastiska och helt BÄST! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin | Fredagskakan
7 years ago

Stor kram till dig fina Nina!!
Förstår din prestationsångest, är likadan själv. Bara vänner ska komma förbi på kvällsmat så slår jag typ knut på mig själv för att allt ska bli så prefekt. Men ta det lugnt, andas och njut av den fina möjligheten du har gett dig själv. Ett sommarfik är en av mina drömmar.

Kramar

Eva
Eva
7 years ago

Kolla in på favoptic. Där har dom glasögon som påminner om dom.

Anna
Anna
7 years ago

Det kommer bli bra! Man kan ha mantrat ”Allt är underbart” och upprepa för sig själv så ofta man kan, då blir det underbart! Kram

Nästa inlägg

Ibland mår jag inte så bra….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x