I bilen med morgonrock

Den här bilden får tala sitt tydliga språk. Haha….

Detta är jag kl 05.30 i morse. Jag sitter i min morgonrock i bilen och är på väg hem till mamma då kanelen tog slut mitt i bullbakandet! Det får ju bara inte hända! Hade jag blivit stoppad av polisen hade de nog fått sig ett gott skratt. Röda faran brillorna och hängnassar i en morgonrock. Jag hade i alla fall trosor på mig.

Behöver jag säga att jag är trött?

Åh herreminjee hörni! Vi visste ju inte vad vi hade att vänta oss…. ALLS. Jag gick upp och bakade kl 04 i morse och har sen dess hållit igång. Det var fart från start i Kaffestugan. Överlycklig är jag som hade fina Anna och Elliot till vår hjälp, vad hade vi gjort annars? För när klockan slog 10 kom de första gästerna. Vi hade fullt hus hela tiden och räknade till att vi hade ca 150 besökare!!!!! Kan ni fatta?! I lilla Kaffestugan liksom! Anna som är stor vana från både cafe och restaurang sa att det var helt galet. Men vet ni?! INGET tog slut! Hur lycklig är jag över det? Å inget gick åt helvete heller som jag så mycket befarat…. Vi har haft så fantastiska gäster hela dagen och det har varit väldigt mysigt alltihopa.

Anna gav oss lite tips och trix på vad vi kunde tänka på, sen har vi verkligen lärt oss ett och annat om hur vi ska förbereda osv. Det är otroligt svårt när man aldrig gjort det innan…så det enda vi kan göra är att ”go with the flow”. Bara köra och göra det bästa vi kan. Imorgon är det jag och Tony, sen kommer mamma och hjälper till. Vi måste ha hjälp om det är som det var idag. Crazy banana tammetusan!

Ena Håbo tidningens Bengt var på Kaffestugan idag och fikade, han hade skrivit lite och tagit bilder. Artikeln och bilderna hittar du här.

Hörni, nu ska jag baka lite till. Sen blir det tidig kväll för mig med förhoppningsvis massa sömn innan vi ska på’t igen imorgon.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Heja Nina & Co! Grattis till en mycket lyckad uppstart! Besök hos Nina i Kaffestugan stod inskrivet i min kalender idag och jag hade sååååå sett fram emot en frukost hos er i morse; men kroppen tyckte tydligen att jag skulle ha lite magsjuka istället. Så det får bli ett senare besök, snarast möjligt! Ha en fortsatt härlig, solig och rolig Valborgshelg! Kramizar

Katrin
Katrin
7 years ago

Grattis, så otroligt roligt! Du är värd det alltihop! Ser fram emot bilder och att höra mer 🙂 Lycka till imorgon, sov gott. Kram!!

KR
KR
7 years ago

Stort Grattis till premiären!☕️ Tänk om du hade behövt stanna och tanka bilen i morse.. Hade blivit succé!

Annelie
Annelie
7 years ago

Stort stort Grattis till succé! Så mycket arbete som ligger bakom allt det fina ni skapat du och Tony. Det tillsammans med all din genuina omtanke om gästernas bästa, det kan inte bli annat än toppen. Du är fantastisk och jag hoppas du förstår själv hur mycket glädje du skänker bara genom att vara just som du är. Omtänksam inspirerande bjussig ödmjuk och framförallt så otroligt äkta. Önskar dig all lycka och all glädje och många solstrålar som ska skina över ditt smultronställe du skapat.

Sara
Sara
7 years ago

Vad roligt för er att det gick bra. Kramar från Sara

Carro
Carro
7 years ago

Grattis!

Carina
Carina
7 years ago

Jättegrattis till er,kommer att gå finfint med kaffestugan. Jag kom att tänka på en kille som min man jobbade förut. Han brukade tvätta sina privata kläder på jobbet,men glömde ibland av att han gjort det,så det hände att han körde hem i ”kallingar”,så jobbarkompisarna brukade skoja att dom skulle ringa polisen om att det kommer en bil med en konstig filur,hahaha:-) Tänk den synen om han skulle blivit stoppad:-)

Nästa inlägg

Brrrr….snart är det dags! 

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x