Pinsamt

Halloj i stugorna! 

Sitter ni och kollar TV? Jag har just landat i soffan här. Tony var just ute och sprang och kom hem här, så skönt för jag har längtat efter fotpill.

Vilken dag jag haft! Morgonen började med att vi kom till skolan. Då hojtar Milo till om att det ju var gymnastik idag. FAN! Jag hade glömt det totalt, förbannat kortveckor faktiskt när det kommer till att komma ihåg saker. Jag var helt inne på onsdag i morse. Enligt min hjärna var det de i alla fall, Milo har inte gympa då. Han har gympa torsdag och fredag. Det skulle jag komma ihåg i sömnen liksom….men inte när det är kortvecka tydligen. Fick cykla hem i 800 blås och sen tillbaka (samma jäkla uppförsbacke igen) och lämna väskan på gympan.


Efter att jag lämnat honom på skolan och jag cyklat hem var det dags att ge sig ut på promenad. Kändes kallt så det var tur jag tog på mig en till tröja under luvisen.

Sen hem och baka. Baka baka baka…. kl halv 1 hade jag tid för att göra fransar. Åh vad jag velat fram och tillbaka med det. Hur ska jag göra? Ska jag ska jag inte? Nu med kaffestugan skulle det vara väldigt skönt att bara ha fransarna klara och brassa ut…så det var så det blev. Fransar igen!


Fransar igen! När man börjar är det svårt att sluta, mest för att man typ alltid ser lite mer vaken ut. Jag utan smink ser ut som jag ska somna… på sant alltså! Är jag då dessutom trött så ser jag ju ännu tröttare ut. Det är den största skillnaden, man vaknar till liksom.

Jag var hos en ny tjej idag och gjorde fransar. Jättegullig tjej och så jäkla rolig, fick skratta gott när jag låg och blev bortskämd på britsen. Hon fick mig att prova hennes soldusch också. Så nu är jag liksom brun….men hur najs?! Lite pinsamt var det då jag hade typ fulaste mens-trosorna och tant-BH på mig. Hade ju inte planerat en spraytan. Men hon var inte knusslig så alls vilket var jäkligt skönt! Så nu är min plan är att köra soldusch lite mer regelbundet i sommar när alla andra solar och jag inte kan det (har haft förändringar i några leverfläckar på ryggen så jag ska inte sola). Åååååh så mycket fräschare man känner sig som brun! Hade glömt bort hur det kändes att vara brun på hela kroppen! Älskar soldusch (spraytan) för då är man ju inte kladdig efteråt, HATAR den där kladdiga känslan efteråt nämligen. Men nu inget alls! 150 pix tog hon bara för en helkroppsdusch. Billigt som tusan ju… HÄR hittar du hennes bokningssida med alla hennes ”behandlingar”! (OBS: ej sponsrad eller nåt, bara tipsar.) 

När Tony kom hem så hade vi lovat Milo att han skulle få köpa en ”trickboll” för sina sparade veckopengar. Vi for ner till Intersport men det slutade med att vi kom ut med ganska mycket mer än bara en boll. Haha….

Nu när jag står hela tiden i Kaffestugan så har jag haft så jäääääääkla ont i fötterna alltså. Vidrigt! Kan knappt tänka på annat. Så idag när vi skulle kolla bollen så passade jag på att kolla skor. Fick prata med en skitduktig kille som kunde ALLT om fötter och skor.


Han förklarade allt runtomkring och vad som kan vara viktigt att tänka på. Som stöd, svikt, dämpning osv. Här på bilden sitter jag och ska just få formgjutna sulor. Han berättade om en kvinna som haft så mycket problem med nacken men som fick bort det helt med formgjutna sulor. En annan hade stora bekymmer med benhinneinflammation, försvann på en vecka med sulorna. Jag har problem med knän, ryggen, nacke och axlar. Knäna trodde han helt klart berodde på skorna. Så det blev formgjutna sulor och ordentliga löparskor som ska ge bästa stödet för att stå hela dagarna. Sen funkar dom fint att promenera och jogga med också.

Man såg lite skojig ut när man provade ut dom. Pinsamt var det också då mina tånaglar var allt annat än snygga. Å så var jag nysprayad också. Haha….gick sådär med att vara fin även under idag. Så går det när man absolut inte planerat att skaffa formgjutna sulor och solduscha.


Ska bli så spännande o se hur det blir nu med dessa sulor också? Det kan ta ett par veckor för fötter och kropp att anpassa sig men sen ska det vara toppen! Det var faktiskt inte så dyrt heller, trodde det skulle kosta massor! Men 649 kr för ett par sulor. Jag gjorde mina på Intersport ifall någon nu är sugen att också prova (OBS: ej spons heller bara tips).

Nä, nu kom Tony med en chokladbit här. Fan, kan inte motstå. Natti fina läsare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Tips till kaffestugan är att skaffa några såna där stå-mattor som man har på arbetsplatser, de har inbyggd dämpning och ska göra att kroppen skonas. Vet inte var man får tag i dem tyvärr.

Eva
Eva
Reply to  Anna
7 years ago

Ja dom tjocka gummimattorna är bra att ha vid kassadisken tex där man står mycket.
Underlättar mycket

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Ska bli spännande och höra om sulorna funkar för dig.
Är själv lite sugen på att skaffa men trodde också att det var ap-dyrt.
Ha en härlig fredag fina Nina!
Kram

Nästa inlägg

Färska kryddor i vas

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x