Stulen….

Goodmorning! 

Shit vad veckorna går fort nu! Idag är det redan torsdag, helt galet. Mina veckor känns som lediga nu (även om de inte är det) sen vi öppnade Kaffestugan.

Skulle bloggat igår kväll men somnade ifrån. Höll igång hela dagen igår med att först vara på yoga.


Vi får ju ett kort varje gång. Det här kortet stämde bra på mig…. Jag ”dvalade” mig igenom yogan faktiskt. Det var mycket avslappning och andning vilket passade mig som handen i handsken. Somnade flera gånger och låg som i en dvala. Min trötta kropp var nog tacksam för det.

Efteråt åt jag lunch med Tony men glömde ta bild. Vi satt och snackade viktiga saker hela timman så jag glömde helt bort.

Väl hemma så tvättade jag igen. Har tvättat i 2 dagar och tvätthögen är fortfarande inte borta. Tvätthögen var nämligen sjukt hög alltså, å nu när det är fint väder så passar jag på att tvätta ALLT. Sofföverdrag, alla sängkläder, några mattor och sånt. Dock så får jag fasen inte rent överdraget till vår schäslong. Tvättat det 2 ggr på 90 grader men det blir inte rent….ser förjävligt ut. Så nu har jag börjat kolla ny soffa. Orkar inte med vit soffa längre, den är ren i 2 dagar sen börjar den solkas ned.


Eftersom det var en sååå ljuvlig kväll igår så grillade vi ute. Så skönt! Plockade fram lite grejer till altanen också. Bordet är inte som det ska ännu men detta fick duga tills vi fixar det.

Elliot hade kompisar här igår och de satt i uterummet och mös. Älskar att den används, det är de mysigaste vi har ju. ❤️ I sommar ska vi bygga ut altandäcket lite och sätta lite högre staket så det känns lite mer ombonat och ännu mer mys.


Ska just dra iväg för att hämta barn. Taxiservicen bara fortsätter, snart har jag haft taxiservice i sådär en 15 år. Det ni!

Nähä, nu ska jag glo runt efter lite recept. I helgen ska det åter stå en massa godsaker på disken i Kaffestugan.


Som det ser ut nu ska det vara hyfsat väder i helgen så då hoppas vi såklart på massor med folk. Idag ska solen gassa hela dagen, såååå skööööönt! ☀️

Hörni, igår blev Milos cykel stulen på skolan. Så jäkla tråkigt! Så less på folk som inte kan låta andras grejer vara. Dock får vi väl lite skylla oss själva, det är alltid hur mycket folk som helt på skolan under kvällstid och vi glömde ta med den hem då jag hämtade honom med bilen. Men ändå….blööööök! Ge fan liksom!


Ni som bor här i småstaden…..hittar ni en sån här cykel som står och skrotar nånstans kan ni väl hojta till! Milo var lite ledsen igår när han upptäckte att den var borta. Men blev väl glad igen när vi sa att vi skulle köpa en ny…. sommaren är på väg och då måste man ju ha en cykel!

Nähä, ska fortsätta här. Ha en fin torsdagså  hörs vi lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Iväg och andas 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x