Morning!

Jaha, då är vi på väg till Kaffestugan igen.


Inget vidare väder idag, eller det regnar ju inte i alla fall. Men kallt….brrr!

Vet ni vad jag gjorde igår? Låg och googlade resor i slutet av september, början av oktober. Mallorca eller Grekland blir det. Så när Kaffestugan stänger för säsongen så vill jag dra till värmen. Åh…. men hörni?! Vågar jag flyga? Jag MÅSTE!

Hepp nu är vi framme, dags att kicka igång dagen. Får se hur mycket folk det blir? Igår hade vi massor med folk igen, så roligt.


Titta så fint hon står där vår älskade Kaffestuga! ❤️

Vi hörs senare. Några har skrivit att de vill se bilder på Kaffestugan. Vad önskar ni? På bakverk? Inne? Ute? Känns som jag liksom inte gick ut allt när det väl var helt klart.

Kram Nina 

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Sådär tänker jag också, med att flyga. Jag kanske bara ”måste” göra det? Har inte flugit på sexton år!!!! Alltså fatta? Har inte ens något pass, vad ska jag med det till liksom. När jag var yngre tyckte jag det var spännande att resa, kändes liksom häftigt, stort, speciellt. Nu kan jag knappt tänka mig något värre! Flyga, sitta ihopklämd med okända människor. Och så blir man säkert sjuk också på kuppen, av nått salladsblad… Vill ju egentligen, tror jag. Men är så himla rädd 🙁

Anna
Anna
7 years ago

Sådär tänker jag också, med att flyga. Jag kanske bara ”måste” göra det? Har inte flugit på sexton år!!!! Alltså fatta? Har inte ens något pass, vad ska jag med det till liksom. När jag var yngre tyckte jag det var spännande att resa, kändes liksom häftigt, stort, speciellt. Nu kan jag knappt tänka mig något värre! Flyga, sitta ihopklämd med okända människor. Och så blir man säkert sjuk också på kuppen, av nått salladsblad… Vill ju egentligen, tror jag. Men är så himla rädd…

Katrin
Katrin
7 years ago

Kan du inte göra en vlogg om hur en fika på Kaffestugan är, för oss som inte har möjlighet att åka dit så vi får känna av atmosfären 🙂 Såklart ska du stå bakom disken och sälja fika

Maja
Maja
7 years ago

Har ni glutenfritt fika?

Annika
Annika
7 years ago

Vill komma och fika! Vilken adress är det? Kanske kan vara bra ”reklam” att lägga ut här på bloggen och jag vill veta för att kunna komma förbi när jag ändå ska till Orsa och vårt nya liv/dubbelboende i sommar! Kram!

Carro
Carro
7 years ago

Åh, Grekland i oktober är bara bäst. Mindre folk, inte värmebölja, men fortfarande varmt i luften och vattnet. ✌️

Erica
Erica
7 years ago

Jag vill gärna se bilder utifrån och inifrån när det är gäster på plats. En vlogg vore super!!
Sen undrar jag hur mycket mjöl,socker mm du köper till allt bakverk? Har du hemleverans eller kånkar du hem alkt själv? Du pratade om en till ugn? Köpte ni en och var är den?
H. Från en mycket nyfiken!!

Anna
Anna
7 years ago

Åh förstår dig med flygningen! Jag får panik av tanken. Jag o min lilla femåriga dotter har blivit medbjuden en v till mallorca m mina föräldrar i sommar. Hon längtar såå efter detta o pratar om d flera ggr i veckan. Jag tänker ta mig i kragen och hoppa på det där jäkla planet och njuta av semester! Gör detsamma! Tack för fin blogg. Kram

Gourmettjejensblogg
7 years ago

Åh vad mysigt. En riktig idyll.

Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Så klart ni ska ge er iväg på en avslappningssemester när cafésäsongen är över! Det har ni verkligen gjort er förtjänta av!!! Har du något du funderar över/vill ha svar på inför flygturen så hör gärna av dig. Gubben min sitter och spakar en sån där metallfågel dagarna i ända och kan kanske lindra din oro lite grand. Ha det så gott och ta hand om dig! Kramizar

niinis
niinis
Reply to  Eva Jansson
7 years ago

Ämen åååååh….jaaa, kan han bli min personliga coach? Precis vad jag behöver! KRAAAM

Nästa inlägg

Morning!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x