New car

Go’kväll finisar! ❤️

Oj, påbörjade ju detta för längesedan. Men nu så ska jag väl kunna få till det. Har hållit igång tills nu. Kom in i nåt slags Stim att fixa lite hemma när vi kom hem här. Har ställt in ett gammalt skåp i vårt vardagsrum, men jag kan inte se hur det blir nu när det är så mörkt. Även om vi har lite lampor och ljus tända så kan man inte se hur det blev med färgen och så. Ska bli spännande att se imorgon bitti, kanske ser det förjävligt ut? Haha….Hörni, idag fick vi vår nya bil. En sprillans ny, jag har ALDRIG under mina 44 år haft en sprojlans ny kärra. Det är Tonys firmabil men som han betalar förmånsvärde på. Så det blir liksom familjens bil. Det är Wolkswagen Tiguan å jag tycker den är såååå fin. Jag fick min vilja igenom om glastak. Hihi…. Så härligt på sommaren, sen blir det väldigt ljust i bilen.


Vi tog en tur till Västerås ikväll då jag hittade en 160 cm bred sänggavel som jag ville ha. Dock så fanns den inte i vår lilla småstad, utan de enda som hade den var Jysk i Västerås. Men det passade ju bra så vi fick ta en liten premiärtur. Ni som följer mig på Instagram @niiiniskitchenlife kunde se på min Instastory hur galet det blev när vi skulle åka hem. Haha…..åh vad jag skrattade!


Å jag hittade lite kul inredningsprylar också. Nä, ingen dildo som ligger i botten av korgen. Det är en kaktus faktiskt. Inser att den ser lite suspekt ut när den ligger där….haha…. Men ser ni? Grööööönt…..


Milo var hemma hos mormor och morfar under tiden då han inte ville följa med. Vi var där en sväng innan. Här är det lite mys med moster.


Å så den här lille gosungen som hade fullt sjå och stå och undersöka allt i hörnet. Åh, han är så gullig! Vår lille sötis, jag blir så ”tycka om” så jag vill klämma honom hårt i bebishullet. Han har börjat småknata lite. Den 19:e fyller han ett helt år. Det ska såklart firas.

Nä, nu ska jag ta kväll här. Ha en mysig kväll och sov gott.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
7 years ago

Vi har en Tiguan sen 7 år med glastak också. Den är helt underbar att köra och framförallt åka långt i!

Majda
7 years ago

Härliga bilder och bilen.. wow! Läcker!

http://nouw.com/miniochluna

Th
Th
7 years ago

Snygg bil åh,blir nyfiken på din nya inredning med grönt..visa gärna bilder om du hinner!❤

Nästa inlägg

Glutenfri vit kladdkaka

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x