Slapp morgon

Morning!

Åh inatt har jag sovit som en liten gris. Milo vaknade till lite men han kom o la sig bredvid mig så somnade vi om. Vaknade vid kvart över fem och kände mig utsövd. Låg länge och kollade massa audition på X-factor. Ibland kan man hamna på de mest roliga saker när man klickar sig vidare på Facebook.

Så härligt att bara ligga och kolla sånt man känner för och inte bara tänk jobb jobb jobb jämt.


Någon efterfrågade bilder inifrån Kaffestugan och på bakverken innan kunderna kommer. Här är en färsk bild när vi just öppnat. Har tagit massor med finkameran som jag tänkte visa.

Jaja, nu ska jag snart äta lunch hemma hos mamma o pappa. Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hinner inte kolla i spegeln….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x