Gårdagen i bilder 

Godmorgon finisar! 

Detta inlägg började jag skriva på igår kväll, men somnade heeeela tiden ifrån det så jag gav upp. Men här kommer det nu istället.

Här har vi TV-mys. Jag börjar känna mig riktigt trött så jag ska försöka hålla mig vaken igenom hela inlägget. Haha….brukar ju kunna somna hur som helst och mitt i. (Vilket jag också gjorde då jag inte publicerade det igår…. )Mamma o jag brassade till Västerås mitt på dagen igår. Stod ute och det började just regna….. Igår var det grått som asfalt här hemma alltså.


Fina mamma o jag startade med lite thaimat som vi båda älskar. Bara det går att välja det så gör vi det 9 ggr av 10.


Sen hem och fortsätta fejandet. Inte blev det sämre när Tony dök upp med dessa rosor. Helt ärligt de finaste vita rosor jag nånsin sett. Jag fick dem för att jag alltid roddar alla morgnar och eftermiddagar med hämtning, lämning och sånt. Blev så glad för den uppskattningen, hur fint? Blev tårögd…. ❤️

Igår var det dags att inhandla allt till kaffestugan igen. Åkte förbi Net on Net på vägen då exet Mange hade ärenden dit (han var med på vår tur). Maaaaassor med godis direkt när man kom in.

Tony som alltid kastar på sig mysbrallorna när han kommer hem. Gissar att det är skönt när man jobbar som säljare med skjorta o kavaj nästan dagligen.


ÄNTLIGEN hittade jag en locktång som jag letat länge efter, ska testa den och ge ett litet utlåtande sen.


Efter att vi handlat allt på Axfood så brassade vi hemåt. Vi fick med oss grannpojken också så på hemvägen blev det ett besök på hamburgerhaket. Satte ihop en egen burgare där jag skrapade bort paneringen (gluten) och glutenfritt bröd. Var riktigt god. Synd att de slutat med grillad kyckling, nu är allt förutom salladen med kycklingen panerat.

Hepp, nu är det dags att sätta igång morgonbestyren här. Idag ska jag hinna till optikern, det gjorde jag inte igår.

Hörs snart igen!

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Har ni inte Max hos er? De har en supergod kycklingburgare som inte är panerad. Föredrar Max framför Donken anytime!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Jodå. Men vi var i Västerås och där var Donken närmast. Tack för tips!

Kinna
Kinna
6 years ago

När hinner du baka allt ?

niinis
niinis
Reply to  Kinna
6 years ago

Från fredag och framåt….

Nästa inlägg

Nutellakakor på 4 ingredienser

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x