ANNONS

/

Heeeeeej! 

Idag hann jag inte in till dig förrän nu. Det har varit en ”fullt upp”” dag i Kaffestugan idag. Herre så man sprungit idag alltså. Något jag märkt är att jag inte är lika känslig för att stå länge nu. Kroppen måste vänja sig va? Inte alls lika ont i fötterna heller, sånt jäkla lyx. Förr fick jag ju ont i fötterna bara jag typ bakade inför ett kalas.

Hörni, gårdagen! Vilken värme vi hade här. 25 grader i skuggan. Det var som en vägg av värme när man klev utanför dörren. Fick ha AC:n på hemma för det var så sjukt varmt. Snacka om kontraster, i tisdags skrapade jag ju liksom rutorna på morgonen.


Värmen syns ju inte men tro mig, det var hett. Snart kommer vårt äppelträd på framsidan börja blomma. Ser fram emot det!


Har ju en vän som äger en resebyrå i vår lilla småstad. Igår var vi dit för att kika på resor. Vi fick lite förslag, vi får se vad det blir? Det lutar åt Mallorca och Alcudia nu. Ett hotell precis bredvid havet. Åh….längtar. Ja efter allt förutom flygresan då. Brrrrr! 

Hörni, igår öppnade Bamseklubben. Haha! Det är Kattis och Beijnes pool som kallas det då hela kvarterets (inklusive mina) ungar vill bada i deras pool. Så härligt! Milo for högt och lågt och badade så läpparna till slut skiftade i lila.


På kvällen käkade vi middag och bara mös. Vi var hemma hyfsat i tid, så mysigt att få hänga med vänner och njuta värmen alltså.


Den här bilden är tagen efter stängning idag. Måste skura varje dag, det är superskräpigt bara efter en dags öppet.


Åh herre så trött jag ser ut. Inte bara ser ut. Jag är sjukt trött idag så jag kommer väl vara riktig tant och slumra till i soffan snart. Tony o Milo skulle spela nå spel däruppe så jag får ligga här alldeles ifreeeeed.

Efter att vi städat ur så for vi iväg för att handla och sen bara ORKADE vi inte tänka laga mat ens. Så det blev göttigt hanmburgerihak istället lördagskvällen till ära. Du som tipsade om Max och deras kyckling utan panering. Såååå gott! Tog en Delifresh med glutenfritt men gjorde den till en Max-burgare. SVINGOTT! Så tack till dig som tipsade, nu blir det till att ha det som snabbmatsställe.

Nähä, ville kika in och säga hej till dig innan jag snarkar. Hoppas du haft en mysig lördag på alla sätt. ❤️

Kram Nina 

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00