Fina mössor

Godmorgon! 

Nu har jag massor att göra hörni, ojojoj! Jag har redan denna morgon hunnit varit och skjutsat Elliot till sin mösspåtagning.Såhär ser den fina (svindyra) mössan ut. Otroligt fin måste jag säga, önskar det hade funnits alla dessa val på min tid också. Idag kan du välja till i stort sett vad som helst.

Det är ett hårt liv de lever just nu. Igår var det poängjakt. Idag mösspåtagning. Inte mycket sömn och väldigt mycket fest. Frågade idag om han började bli sliten, han svarade att han inte var det. Ska fråga igen nästa lördag, då studenten är över.


Igår var vi på Erikslund och inhandlade skjorta och fluga, i helgen är det studentbal nämligen. Kostymen köpte vi ju förra veckan. Jag bara MÅSTE få åka ifrån Kaffestugan för att få se dom gå in på slottet. Åh, en stor stund i mammahjärtat. Minns Theddes bal, så rörande på alla sätt.


Hörni, igår började jag dagen med träning. Tog först en powerwalk på 40 min. Sedan tränade jag i trädgården. Vi har TRX band hänger i ett träd, sen har vi en stor sten som jag tränar ben och rumpa på. Sen blev det mage på altanen. Kände mig så jäkla duktig efteråt, har rejäl träningsvärk idag också.


På kvällningen fick äntligen JAG grilla. Det är ju Tony som sköter sånt i vanliga fall. Blev kotletter och tunna kycklingfiléer till mig.


När vi kom hem från sjukhuset fick Milo öppna sin present som han fick av min moster (min gudmor). Gissa hur glad han blev?! Ronaldo benskydd och fotbollstidning. Bästa presenten när man just kommit hem från doktorn. ❤️ Tack bästa moster Aino! Milo är hemma med mog idag, han somnade vid 11 igår och är supertrött, dagen innan lov och penicillin som ska tas mitt på dagen så beslutade vi att han får vara hemma och vila idag.

Nu ska jag äta frukost här, kl 10 ska jag fylla på fransarna. Tur att det bara tar 45 min för idag har jag körigt. Vi hörs senare….har påbörjat Kaffestugan inlägget nämligen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Usch! 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x