Student 2017

Godmorgon godingar! ❤️

Näääää, inte fasen har jag hunnit med någon kamera och bilder heller. Men Tony hade en hel del bilder i sin mobil….


Den här coolingen väntade tålmodigt på att brorsan skulle komma i studenttåget.


Sen kom de. Studenterna. De som i år var en liten kull. Ja inte hade jag någon vän som fick samma år som mig i alla fall….så jag förstår att det var en liten kul.

Herreminjee så mycket känslor det var här. Förväntansfulla och spända. Det här som skulle vara en av hans största dagar i livet, som han längtat sig fördärvad efter. Så kom han…..


Symboliskt nog var det storebror som fick hänga på det första bandet. Här hoppade ju hjärtat frivolter av kärlek…..Sen var det lillebrors tur. Han var så spänd om han skulle våga, och hur skulle han nå upp till Elliots huvud. Elliot har ju gått om oss alla i längd för längesen. Men det gick bra, jättebra. Åh, mina fina ungar. ❤️


Mamman fick hänga på sen. Åh vad mina ögon tårades….så mycket kärlek och lycka för hans skull.


Sen stod gammelmoster (min gudmor) och mamma på tur…..


Å pappan…. Det var Tony som tog på sig rollen som eminent fotograf.


Efter vi hängt på honom allt kutade vi upp till Dr Westerlunds statyn där alla sedan samlades. Jag med för 26!!!! år sedan!

Kolla in den här grabben då. Halsen höll på att gå av av allt som hängts runt hans hals. Haha….kolla!Sedan var det samling hemma hos oss. På vår nya altan, hihi….. Elliot hade en hel del vänner som kom över som drog innan vi fann oss med kamerorna tyvärr.

Kanonkväll fick vi verkligen! Har mer bilder i min kamera sen också som jag vill visa. Men sen…

Nu måste jag jobba vidare här! Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morning! 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x