Mysigt nationaldagsfirande och bubbelkoppen invigd

Hej vänner!

Påbörjade inlägget igår kväll men somnade dreglande med mobilen i pannan. Fortsätter nu istället.

Åh igår efter att vi kom hem så badade vi, i vår lille bubbelkopp alltså. Jag sa det till Tony när jag duschat efteråt…. ”Nu har vi höjt livskvalitén med hur mycket som helst”. 

Det är verkligen så det känns! Som att kvalitén på livet blev till det bättre, att vi nu kan hitta stunder att njuta på. Idag när vi kom hem (jag var helt utpumpad) så kändes det sååååå ljuvligt att kliva i den där lille varma poolen alltså.


I morse när jag gick upp och kollade den så hade den nått en temp på 37 grader, en stund senare var det 40.


Dock så kunde inte Milo hålla sig så han plurrade redan i måndags kväll. 20 grader hade den värmts upp till då….haha! Men han älskade det och fick ta en varm dusch efteråt.


Som vi njöt. Jag låg säkert i en hel timma och bara njöt. Det varma vattnet mot huden, solen som var på väg ned. Trädgårdsdoft och fräsch luft. Milo tjoade runt den första halvtimmen men sen måste han också blivit trött. Han ville ligga nära och mysa. Snacka om skönt för min trötta kropp och huvud. Första halvtimmen handlade mest om att torka bort vatten som stänkt upp i ansiktet…..haha.


Igår firade vi nationaldag i Kaffestugan. Gjorde dessa små sverigebakelser. Rulltårtsbotten, vaniljkräm, jordgubbssylt, jordgubbar och grädde. En kombo som smakar fantastiskt gott!


Efter att vi fått hjälp att både driva (mina svärföräldrar var där och hjälpte till igår – så otroligt tacksam att de är engagerade i vårt stora projekt) och stänga Kaffestugan av Tonys bror med familj och mina svärföräldrar (ja det brukar ta ca 1 1/2 till 2 timmar att städa och fixa allt efteråt) så åkte vi till Tonys föräldrar för att fira min svärmor som fyllt år. Det blev en grillkväll med massa gott, skitmysigt!

Även om vi jobbade nästan hela dagen igår så fick vi också chansen att fira nationaldag med fina människor. ❤️

Nu upp o hoppa och få iväg Milo till skolan! Idag ska jag boka resa! Wiooooo….. vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nytt på altanen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x