Behåll len, smidig och fin hud i ansiktet!

Inlägget innehåller annonslänkar för NordicFeel. 

Hallojsan!

Längesen det dök upp skönhetstips här inne hos mig. Men nu när sommaren börjar vara här på riktigt och det i sin tur påfrestar huden så kan det vara toppen att vara lite förberedd! Mitt absolut bästa tips på att hålla huden len, följsam och smidig är att tänka på vad du tvättar din hud med. Är det duschcremen i duschen? Handtvålen på handfatet?

Tänk såhär…..dina händer har handtvål för att de är såpass starka i huden att de klarar det. Ditt ansikte….not so much va? Vår hud i ansiktet är riktigt tunn och känslig om man jämför. Duschcremen i duschen är anpassad för din hud på kroppen, den är också anpassad för mer parfym och starkare produkt, ansiktet….not so much! 🙂

Här ska du få vääääärldens bästa tips av mig.

Denna ansiktstvätt är bland det absolut bästa som finns enligt mig. Håller ansiktet fritt från orenheter. Alla små plitor jag haft på hakan är ”gone with the wind”. Så lite finnar och så lite torr hud som jag har när jag använder den här tvätten är helt galet faktiskt. Inte ens mensfinnar liksom. ÄLSKAR DEN verkligen! Du vet väl att torrhet är det som ger oss linjer i ansiktet, huden förlorar sin spänst när den torkar ihop.

Ansiktstvätten (<länk) löddrar precis som en vanlig tvål dessutom så känslan är att du tvättar dig med tvålpumpen på handfatet. 🙂 Så mitt hetaste tips är att du rusar in och investerar i din ansiktshud nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kardemummabullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x