Nymöblerat i uterummet 

Godmorgon fina ni! 

Tack för all hjälp med delningar på det förra inlägget, ni är fantastiska! Tack också för bidrag, kom ihåg att ni ska ange Enköping om ni svishar. Fortsätt gärna dela och bidra! ❤️❤️❤️

Nu är det en dag kvar till Milos skolavslutning. Sedan är han ledig hela långa sommaren. Ska bli riktigt mysigt att få ha slappa morgnar med Sommarlov på TV:n. Ja jag jobbar ju ändå men det är helt annorlunda när Milo är ledig och vi inte behöver stressa iväg nånstans.

Tur då att vårt uterum med nya delen av altan och bubbelkopp börjar bli helt klar. Nu är det lite bord som ska byggas bara sen är vi nog på banan för denna sommar.


Vilosängen inne i uterummet blev riktigt bra faktiskt. En lurvig matta blev lite pricken över i:et därinne faktiskt. Höjde mysfaktorn avsevärt. Ska ställa ett brickbord bredvid sängen också så man kan ställa sin kopp the, glas rosé eller ölen där. Hur mysigt!


Set fram emot ljumma kvällar och sedan kunna tända alla ljushållare med en massa ljus. Snacka om mysfaktor!


Vi möblerade om inne i uterummet. Flyttade och fixade lite och det blev så mycket bättre. Detta var en snilleblixt jag kom på när jag var ute och promenerade igår morse. Haha…. Har du något du klurar över, hur du ska få det att bli bättre osv, gå ut och gå en sväng då. Sätter igång hjärnan direkt och du finner helt nya lösningar.

Hepp, ska jobba vid datorn här en stund. Sen ska jag fixa mig i ordning. Jag är en av föräldrarna som ska skjutsa barnen ut till sin fröken idag. De ska ha mysdag där. En sista grej innan avslutningen imorgon. Får se om jag också stannar på mysdag?

Hörni, ha en fin torsdag nu så hörs vi senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Vad fint! Jag brukar cykla till jobbet vid 06.30 på morgonen..gissa om ja blir glad när det finns en blogg uppdaterat tidigt till mitt morgonkaffe haha! Kram

niinis
niinis
Reply to  Anna
7 years ago

Hihi, ibland så! ❤️

Kina
Kina
7 years ago

Så fint det blev! Lustigt satt mej just för att äta frukos och läsa din blogg. När jag var ut och gick med hunden i morse,så ringde jag upp min sambo och sa ”jag ska inte gå ut och gå för jag kommer på så många idéer ” så det stämmer det du skrevha en fin dag.

niinis
niinis
Reply to  Kina
7 years ago

Haha! Ja du ser….

Eva Jansson
Eva Jansson
7 years ago

Jo du tack! Det där med promenader är livsfarligt i vissa lägen. Tack o lov för makens del så flyger han så mycket så alla idéer från mitt hjärnkontor hinns inte med. Synd för min del dock! Sitter dock nu och lyssnar på folkmusik på en Spelmansstämma i Ransäter och får en massa idéer om en STOR altan för umgänge och uppträdande. Huvva!!! Blir tufft för maken nu….. Kramzikram

Minx
Minx
7 years ago

Men åh! Vi bor i ett hus på andra våningen och har således bara en balkong till förfogande. Ditt uterum ser precis hur skönt ut som helst. Tänk att bädda ner sig med en god bok i vilosängen, med ett glas svalt rosé på bordet som komma skall.
Jag är så jävla avis! 🙂

niinis
niinis
Reply to  Minx
7 years ago

Ellerhur! Åh jag vet precis hur du känner, sådär kände jag med när jag såg folk med sina uteplatser och mys när vi bodde i lägenhet. Men vet du? Balkong går också att få riktigt mysig! Åh, önskar jag fick sätta tänderna i den….

Nästa inlägg

Hjälp mig, hjälp Malin! ❤️

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x