Sjukt mycket folk! 

Heeeeeej! 

Påbörjade inlägget igår kväll, men det slår ju aldrig fel…..somnade med telefonen i pannan.

Vi har återigen haft en helg i Kaffestugan. Igår var det OH MY GOD! Alltså wow….. det var nämligen Härnevi Bymarknad som det heter. Vårt lilla cafe var överöst av fikasugna människor verkligen. Så mycket folk som vi hade går har vi aldrig haft. Wow!

Laddade till tänderna innan Kaffestugan.


Idag kom en av oss härinne på besök. Så härligt att jag hann och prata med dem en stund.


Fina Therese och hennes son kom också över på en fika. Fick två tummar upp av hennes son.


Precis när vi öppnade kikade mamma och pappa förbi. Pappa satt och kollade telefonen (precis som alla andra när man inte har något för sig ) medan mamma diskade lite i köket.


Den här härligheten fanns på cafédisken igår. Du ska få recept senare idag.


Två värdefulla människor igår (förresten….alltid värdefulla!) Min svärmor till vänster och svägerska till höger. Svärmor diskade från kl 11. Vi har en liten bänkdiskmaskin men den räcker inte långt när det är överfullt i fiket, så då är svärmor GULD värd. Svärfar han springer runt och plockar disk och snackar med gästerna. Ni anar inte hur värdefullt det är med den här hjälpen! Vad skulle vi göra annars liksom?!

Nähä, nu ska jag jobba ikapp med bloggen lite. Ni kommer få se lite bilder från det som jag inte hunnit läggs upp här så vi kommer ikapp lite. Hörs igen sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emmis
Emmis
6 years ago

Hej! Vilket underbart mysigt fik ni har! Måste fråga var man kan få tag på de där vita mysiga ”paviljongerna” ni har ute på fikets gård? Skulle passa perfekt hemma till vår myshörna ute!

Nästa inlägg

Snabbaste tårtan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x