Så myyyyysigt! 

Alltså hörni, vilken mysig dag vi fick igår. Så glad för att vi har möjlighet att kunna göra en sån här avstickare när han har sommarlov och allt.


Vi började vår dag på Espressohouse vid Hötorget. Frukost och Djurleken. Ni som följde med på Instastory fick se att vi lajjade  den. Säger man t ex Elefant så ska nästa säga ett djur på T, ja eftersom Elefant slutar på T. Ja ni hajar, skitkul…


Efter Espressohouse gav vi oss iväg ut på torget för att kolla runt lite. Jag kunde nästan ana att det skulle finnas dessa förbaskade snurrgrejer. Fidgetspinner för hela slanten.


Dessa val bara…..han testade pch kikade läääänge. Tur att de var så snälla och lät honom snurra. Tur att vi gjorde det också, det var nämligen ett par som knappt snurrade.


Den här coola i kamouflage blev det.


Efter torget fick vi skjuts av Tony till Mall of Scandinavia. Där vi gick vi runt och kikade lite innan bion började.


Taggade till tänderna för Babybossen.


Efter att Tony slutat jobba så kom han och hämtade oss och vi styrde vidare mot Djurgården. Vi ville njuta av vädret lite. Blommorna på vägen till gräsplanen var helt fantastiskt. Rododendro om jag inte har helt fel?! Men när blir dem såhäääär stora? I Love it! Jag vill också ha!


Så härligt att få med pappan också. ❤️


En sån idyll! Det var folk överallt. AW:s, jobbträffar och människor som bara njöt på en filt. Den lilla grusvägen bredvid var fullbelamrad av folk som motionerade eller bara strosade runt. Älskart! Älskar pulsen i Sthlm. Älskar att man kan se en farbror i 80 årsåldern vara ute och jogga. Älskar att det finns så mycket olika folk, en del med en helt galen stil och en del med mindre galen. Folket som ses på en filt i parken, företaget på kundkväll på ett soligt Djurgården, unga tjejerna som solar på en filt, familjen med en picknick, tjejgänget som delar på en flaska vin. Ämen jag svimmar så härligt. När man bor i en småstad får man vara glad om det ÄÄÄÄR någon i parken ens.

Det känns som staden lever på ett helt annat sätt. Folk som njuter och mår bra liksom. Det är så lite ångest över det, en tom park är det mycket ångest med. Så varför har jag aldrig flyttat dit kan man ju undra? Det är svårt sånt där? Jag är väldigt familjär, svårt att se ett liv utan mina och Tonys föräldrar i närheten. Gissar att det är ett typiskt småstadsfenomen.

Dra upp ungarna ur deras skolor och skilja dem från sina vänner och lag? Vill man det? Ja men du hajar? Det är inte helt okomplicerat. Gissar att det därför aldrig blivit av. Vi bor dessutom väldigt nära, 35-40 min med tåget så står man i centrala Sthlm.

Men en fullsatt park på en onsdag är helt min grej!


Vi avslutade allt på Scandic vid Hötorget. Käkade en bit mat och bara satt.


Skrattade gott åt Tonys stora skägg. Haha….han lyckades fästa 4 kritor i det.


Det här är lite roligt med mig. Så jäkla typiskt mig att glömma bort bilden och komma på det när man ätit klart.

Åh, vi hade det så jäkla mysigt. Så perfekt väder och lilla familjen samlade. Milo var supernöjd med dagen och det betyder mest av allt.


I morse, ja efter att Milo vaknade vid 9 tiden så gick vi ut på promenad. Milo cyklade dock….så jag fick lov att jogga lite också så han inte skulle ruttna alldeles. Fifasen vad jobbigt det var! Majj gadd! Piuuuh…. helt stolt att jag fixade det faktiskt.


Resten av dagen har jag påtat hemma bara. Plockat i blommorna, knipsat av alla dåligs blommor o bad. Fyllt på klor i poolen. Fixat och domat. Precis sånt som jag älskar!

Ha nu en mysig kväll fina ni!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
7 years ago

Vilken mysig dag!!!
Känner igen mig i småstadssyndromet, fast jag bor i en ”liten, liten by” men så svårt att tänka mig ett liv utan närheten till nära och kära…fast jag känner att jag egentligen skulle behöva något större med mer puls och händelse….Men men jag älskar det lilla och charmiga oxå =)

Ann-Christin
Ann-Christin
7 years ago

God morgon. Vilken fin dag ni hade. En fråga. Du hade en så fin blus/linne på dig, vitt i spets. Var har du köpt det. Vill ha en sådan till midsommar och sommarfester. Trevlig helg // Anki

Lotta
Lotta
7 years ago

Vilken fantastisk huvudstad vi har!!!Förstår att ni njöt 🙂 Vi ska ta oss upp dit ngn gång i år hade vi tänkt. Vi har ju 50 min bilfärd till GBG, så inte så långt till storstadspulsen. Men samtidigt älskar jag vårt underbara samhälle vi bor i, med allt man behöver och skogen runt hörnet. Kram Nina

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
7 years ago

Fast sen är det ju så att parkerna i Stockholm är ju nästan de enda grönområden som finns där, så det är klart att folk samlas där (som i alla storstäder). I Enköping finns det ju i princip bara grönområden 😉 Nä, men i Enköping går ju folk hem till varandra för nästan alla har ju en trädgård och då blir det ju inte samma känsla av gemenskap.

Linda
Linda
7 years ago

Förstår tanken med folk i parker osv, ser ju hel mysigt ut och är säkerligen också,. Men det är ju oftast endast för att de bor just i storstäder dom hänger där. Små, varma lägenheter utan möjlighet till att öppna altan dörren och bara gå ut..Så som folk i småstäderna har och därför håller sig hemma i sin egna oas.

Nästa inlägg

Vart är dina solglajjer ifrån? 

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x