Fina lampor och grabbfest

Halloj! 

Ja här sitter jag med dunket dunkande utanför. Min äldsta har nämligen fest hemma med en hel hög karlar som är utklädda. Skitroliga ser dom ut. Alla har fått något de ska klä ut sig till. Så vi har allt från en lång Rödluvan till svampbob fyrkant och Harrison Ford ute i trädgården.


Svampbob fyrkant har visst tagit av sig lådan ser jag nu. Det har byggts tält och fixats här för fullt….

Ja jag verkar cool kanske men ni ska bara veta hur stressad jag är av allt därute?! Är det för högt för grannarna, ska någon bli för full, ska nåt gå sönder…ja men du hajar. Jag litar på honom, inga problem så…men ett helt gäng med vuxna karlar som har fest, ja då kan vad som helst hända typ.

Jag råkade lova en stor fest vid något svagt ögonblick, haha…nu får jag stå mitt kast. Vi hade först tänkt att sova borta, Milo skulle sova hos farmor och farfar med sina kusiner. Men, lite sent påtänkt det så nu kurar vi på övervåningen här hemma medan grabbarna huserar därute.


Hörni det blev en magisk dag ute i Kaffestugan. Perfekt värme och så jäkla mysigt i trädgården.


Efter att vi stängt Kaffestugan och att den här sötisen varit på badkalas så körde vi ut till svärisarna. Där var det lajj för hela slanten.De här sötisarna har så kul ihop. Neo kusin och Milo börjar finna varann ordentligt och rent åldersmässigt passar det bättre och bättre ihop. Molly är också med på ett hörn.


Men alltså, kolla in min svärfars fotogenlampor!!?? Han har HUUUR mycket som helst….detta är bara en bråkdel.  Idag råkade jag få syn på dessa….


Det är danska designmärket Holmegaard och det är två lampor. Vill kööööpa! Kanske byta ut glasen och sätta två stora lampklot med behagligt sken. Å jag föll som en fura!

Imorgon är det bakluckeloppis ute vid plantskolan och Kaffestugan. Tror att det är mellan 10-15. Då ska svärfar ställa upp ett bord med lite fina lampor. Kom o fynda om du kan vetja! ⭐️

Nu ska jag ta kväll här och äta te och macka. Hur gott?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

Vilka fina lampor, köpte du dom? 🙂

Nästa inlägg

Mys i Kaffestugan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x