Startar med en lista! 

Godmorgon finisar! 

Lyckades göra det jag gjort ett par ggr tidigare. Skriva världens längsta inlägg som jag lyckades klicka ”spara ej” på så den bara försvann, POFF! Alltså…… skjut mig för bövelen alltså. Men eftersom jag är en envis finnjävel så dka jag skriva klart den förbaskade listan.

Nu fes Tony också. Han ligger här bredvid och släppte en pysare nyss, en sån som skulle kunna få döda att vakna till liv typ. Som om det inte räckte med det borttappade inlägget liksom.


Gårdagens smink på och allt…. Somnade ifrån kan man säga.

Hörni, jag kickar igång dagen med en liten lista på hur läget är JUST NU.

Jag gör: denna listan sittande i sängen med fis-Tony bredvid mig till vänster och Milo sovande i rummet intill. Han har börjat sova länge på morgnarna nu. 

Jag kan: inte hinna med som jag vill nu. Dygnet har för lite timmar och jag vill göra så mycket jag kan på ledig tid.

Jag köper: väldigt mycket mat och livsmedel överlag just nu. Det mesta till Kaffestugan. 

Jag borde: skaffa en papperskalender. Är dålig med den i min iPhone. Har du papperskalender eller sköter du allt i din telefon? Köpte denna familjekalender till detta år men har inte skrivit ett skvatt i den ännu.

Jag måste: egentligen ingenting alls. Men det finns mycket borde….som att sluta grubbla och ha dumma tankar.

Jag vet: att jag är gift med den bästa människan. Min människa. Han som låter mig vara precis hur jäkla knäpp, hypokondrisk, trött, sur, ful, hängpattig, glad, arg, likgiltig och älskande som helst. 

Jag tycker: det är väldigt skönt att ha Milo hemma och ledig. Han är mitt härliga sällskap dagarna i ända…ja även om han tjatar hål i huvudet på mig ibland. 

Jag tänker: och grubblar lite för mycket just nu. Hamnat i en ond spiral med en mage som inte är bra, lite för mycket stress och med det dumma tanker. 

Jag förbrukar: väldigt mycket tvättmedel och sköljmedel just nu. Tvättberget vill aldrig ta slut.

Jag lyssnar: på podcasts när jag hinner. Önskar jag hann lyssna på lite självhjälpsböcker med. 

Jag drömmer: om vår utlandsresa. Ser så mycket fram emot att göra ingenting och bara njuta av min lilla familj, medelhavsväder och utlandsliv.


Jag längtar: till midsommarledigt. Vi ska ha stängt över midsommar så det blir den första/enda lediga helgen i sommar.

Jag fasar: över dumma tankar. Ibland önskar man att man kunde stänga av hjärnan. 

Jag njuter: av ljuset. Jag älskar den här årstiden som är nu. 

Jag blir: lite trött på mig själv ibland. Den man borde älska mest liksom….sig själv. Å så blir man så trött på henne ibland. Dålig kombo! 

Jag äter: det som jag kallar ”magkost”. Det brukar resultera i lite minuskilon men just nu skiter jag fulla fan i det och vill bara att magen ska bli bra.

Jag dricker: bara vatten och the just nu. Bra för magen.

Jag struntar: i tjo och tjim på midsommar. Vi har bokat en stuga och ska fiska och bara ha lugn och ro, längtar! Mamma & pappa, syrran & Pierre och småbarnen hänger med. ❤️


Jag ska: strax kliva upp och yoga/meditera en stund. Sen blir det en ansiktsmask på det. 

Jag sparar: på alldeles för mycket måsten. Borde bara göra klart och inte skjuts upp saker.
Jag brukar: typ städa alldeles för mycket. Städar ni ofta? Hur får man bättre struktur så man slipper plocka every freakin day liksom?
Jag tittar: alldeles för lite på chickflicks. De gör ju så man blir alldeles glad. Det måste jag göra mer av! 
Jag läser: just nu en bok som två vänner skrivit. Har dock dåligt samvete över att jag inte läst ut den ännu, vill ju hjälpa till o sprida den och ge den en recension. Du ska få tips sedan. 

Jag vill: verkligen komma igång med träningen av så många olika anledningar. 
Nu upp och köra yoga och meditation. Sen ska jag skriva om gårdagen också. Hörs igen om en liten stund.

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
7 years ago

Ja en sån lista borde jag med göra så jag får koll och överblick på vad jag gör o vill. Städningen har vi sen 1 år tagit hjälp med. Bästa vi har gjort!

niinis
niinis
Reply to  Helene
7 years ago

Låter härligt! Undrar bara hur jag inte ska städa för städerskan? Hur gör du? Lyckas du hålla dig frän att städa tills de kommer?

Helene
Helene
Reply to  niinis
7 years ago

Ja det gör jag faktiskt svårt i början men plocka upp behöver man ju göra. Älskar att komma hem de tisdagar hon varit där som idag. Då byter jag lakan och så är allt rent och fräscht. Badrummet och köket bara blänker.

Agneta
Agneta
7 years ago

Hej, listor är roliga att läsa. Och när jag läser så skrattar jag av igenkännande. Hur vi tjejer är, vi oroar ihjäl oss på stort och smått.Jag tror faktiskt att män tar livet lite enklare, eller.
Hur tycker du det går med ert café , so far? Nöjd eller bara stress. Jag tycker du är jätteduktig.Trevlig midsommar , du förtjänar lite ledigt. Kram

niinis
niinis
Reply to  Agneta
7 years ago

Caféet är underbart samtidigt som det är otroligt slitigt. Vi går på hörntänderna under helgerna så jag är glad att vi bara har öppet på helger, så kan jag ju säga.

Frida
Frida
7 years ago

Så kul med listor!
En fråga, har för mig att du brukar gå på Spraytan?! Är det ngt du rekommenderar? Några förberedelser?! Jag är Såå blek Och har blivit helt sjukt nojjig för solen, så tänkte att Spraytan kanske skulle passa mig.
Stor kram

niinis
niinis
Reply to  Frida
7 years ago

Yes! Bästa i världen näst efter att vara naturligt brun säger jag. Förbered gärna med att inte ha så torr hud, skrubba dig om du kan. Sen är det bara köra. Jag kär både spraytan och egen BUS hemma.

Frida
Frida
Reply to  niinis
7 years ago

Tack för svar! .Bokat nu inför dotterns 1 årskalas om 2 v, så man inte skrämmer bort gästerna med sina genomskinliga ben haha!

J
J
7 years ago

Oj, nu ska vi dra i handbromsen lite…..när jag hamnar i samma karusell som du så brukar jag försöka att varje dag innan jag somnar säga tre bra saker som jag gjort under dagen. Allt från sagt hej till grannen till att storstäda. Inget krav på stordåd liksom.
Var rädd om dig o mkt klokt att du har stängt i helgen!! Planen är att jag ska titta in till dig i sommar o ta en fika. Ska försöka våga säga hej då, men vill inte störa .

Lotta
Lotta
7 years ago

Hej Nina, känner igen mig så.i dina tankar!Tänk om man bara kunde sluta grubbla hela tiden…..låg själv i fosterställning i måndags kväll pga magkatarr. Så fruktansvärt mycket nu på jobbet, man blir aldrig färdig ngn stans. Vi får försöka djup andas och jobba vidare metodiskt Kramar och önskar dig och din familj en härlig midsommar

Nästa inlägg

”Bara vara” dag!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x