Event och minisemester

Morning!

Ligger vaken på hotellet….alldeles för tidigt, men har haft lite svårt att sova inatt. Vi valde att inte ha en extrasäng till Milo men börjar fundera på om att han inte blivit lite stor att ha bredvid sig? Har legat på en 30 cm bred plätt och sovit. Sedan svävade jag ut igår och åt lite sånt jag kanske inte borde ha ätit. Not good för magen kan man säga…

I alla fall så njuter vi så galet mycket av vår lilla kortsemester. Lite mys mitt i veckan sådär. Snacka om vardagslyx. Vi bor på Crystal Plaza hotell. Toppenläge och god frukost!


Igår började eftermiddagen med att jag gick på event på Loppikontoret. Vi med barns nya sajt skulle lanseras och det skulle såklart firas.


Mycket gotta hade dukats upp! Kunde inte rå för att jag blev lite ledsen att magen inte samarbetar just nu….för jag hade gått bananas på allt likt en piraya!


Stod och hängde med det här sköna gänget igår. Loppis filmteam och så min bloggkollega Linnea. ❤️ Jag har en sån rolig ide som jag tog med filmteamet igår, de tyckte det lät som att det kunde bli riktigt roligt och bra. Nu gäller det bara att hitta sponsorer till det. Hihi…. åh hoppas det blir verklighet!


Hörni, först och främst. Det var värt besväret då jag skulle ta den här bilden. Ska visa lite längre ned. Men först måste jag slå ett slag för detta bubbel. Det är ett alkoholfritt bubbel som smakar så fräscht och gott. Perfekt substitut till dig som inte vill dricka alkohol men ändå vill ha känslan av bubbel i glaset.

Texten här är saxad från deras sida:

Era härliga upplevelser med våra drycker inspirerar inte bara oss utan bidrar också till en bättre morgondag för många. För att belysa detta kommer vi att ge 100 kr till våra välgörenhetspartners för varje bild med våra flaskor som läggs upp på Facebook och Instagram med #GodDryck fram till sista juni. #-tagga gärna den av våra välgörenhetspartners som du vill stödja.

Hur bra? Min bild som jag la upp igår gav 2000 kr till barncancerfonden! De hade en special igår för oss influencers. Såklart att jag la upp den! Så köper du sånt bubbel i sommar, kom ihåg att lägga upp på dina sociala medier och kom ihåg att tagga.


En aningens bök att ta sig ut från hotellrummet var det för att få den coola bilden. Jag som är så sjukt jäkla höjdrädd också. Men jag fick till det riktigt bra tycker jag. Takåsarna i bakgrunden, så fint!Efter den farliga fotograferingen och event så gav vi oss ut för att äta. Efterlyste ställen att äta på på min Instagram, fick en hel del tips och lotten föll till slut på Jamie Olivers restaurang. Vi har ätit där förr och var hungriga så det blev det valet föll på.


Glömde fota all mat men jag åt en glutenfri pestopasta, Tony tog pasta Carbonara och Milo köttbullar. Dessa bröd med olivolja och kuckelimuck på var galet goda, plus för det goda glutenfria brödet. Vi fick kanonservice av en tjej som jag borde kollat namnet på, hon var grymt tillmötesgående verkligen! ❤️

Å jag fick färglägga! ❤️ Åh vad jag älskade det som liten…


Efter maten struttade vi hem i den ljumma sommarkvällen. Milo körde parkour hela vägen. Alltså energin hos 8 åringar? Sweet lord!


Kolla dessa underbara hortensior utanför ett litet fik?! Så vackra! Fanns en likadan på andra sidan.

Vi svängde förbi Seven Eleven på vägen för lite snask i hotellsängen framför TV:n. Riktigt mysigt. Dock så var jag svintrött då jag vaknat redan vid halv 5 så jag somnade dreglande. Vaknade lika tidigt idag, ska dock försöka sova lite räv en stund nu innan hotellfrukosten.

Vi har badkar på rummet så Tony badade igår kväll….själv ska jag bada efter frukost. Vi saknar badkar massor och ska nog göra om ett av badrummen framöver. Sätta i ett badkar istället för duschhörna som det redan finns 2 av i huset.

Hepp, nu ska jag slumra lite till. Vi hörs av senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Mysigt det ser uttrevlig midsommar

Ulli
Ulli
7 years ago

Så tråkigt med magen, har själv haft mycket problem i vår – beror bl.a. På stress tror jag men känner också att det blir värre av viss mat o dryck – ska alltså behöva välja bort det goda i livet o lite till Inte alls skoj!

Nästa inlägg

Barnuppfostran t ex….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x