Midsommar i bilder och varning!

Men heeeeej på er!

Sorry för jäkligt dålig bloggning, jag har haft fullt upp med att bara vara ledig och njuta.

Gav mig själv tillåtelsen att göra det. Dessutom trodde jag att jag glömt min kamera i mamma o pappas husvagn men den visade sig ligga i bagageluckan på vår bil. Hittade den nyss…..SNARK!

Nu är jag lite halvstressad att hinna med våra planer idag men vill visa lite hur vi haft det. Kan säga att det ju faktiskt inte spelar någon roll hur allt runtomkring är bara man är med människor man älskar. Campingen och stugan vi bodde i var typ bedrövlig….hade kunnat förstöra allt men då hade vi ju bara hängt upp oss på skit i onödan, som inte förändrar något.


Men jag vill typ varna, så ni inte bokar in er här. Vid första anblicken ser det ju ut som en idyll. Allra helst när stugan ligger precis bredvid vattnet.

Men kolla trappan upp t ex? Eeeh, snickra upp den kanske?  I vattnet är det massa vass och sly. Kan tycka det är en sån sjuk waste när inte platser som ligger såhär vackert tas omhand! Inne i stugan hade t ex ett myggnät satts upp som var helt trasigt och sedan tejpats upp längs hela sidorna. Det fattades massa bestick så det fanns inte till alla. Stolarna rasade ihop när man satt på dem. Lampskärmar saknades. Milos säng var en ihopsatt gammal soffa med tre olika madrasser, la sig en vuxen i den så sjönk ärslet ned till golvet.

Alla täcken och kuddar var fläckiga. Vi läste att det gick att hyra lakan, vi gjorde det på Öland och det var så smidigt. En påse med hotellakan liksom. Fräscht!

Här gick hon och hämtade ur sin egen garderob. IKEA-lakan (inget fel på det alls om de är fräscha) och madrassöverdrag i frotté. De första hon hämtade var fläckiga, de andra var fulla med noppror. 250 spänn kostade de också, och stugan 500. De fräscha på Öland kostade hälften….

Nä fifan! Dit åker vi aldrig mer…. så nu har jag fått varna, Ljusnefors camping får en överkryssad geting av oss.

Nu kan vi återgå till hur mysigt vi ändå gjorde det och fick!

Utanför stugan ställde vi utemöbler som vi sedan dukade bordet fint på.


Mamma hade fixat blommor och vas. Så himla fint!


Innan vi fick ihop den här bilden så hann jag nog ta 20 bilder. Tony var på bushumör…


Jag bakade en gluten och laktosfri tårtbotten som jag satte ihop när vi kom fram. Den var såååååå god!


Lite photoshoot vid vattnet. Hade tänkt ta en ljuvlig bild och stå och titta ut över vattnet, slutade med asgarv. Känner mig så jäkla töntig när jag ska ta såna bilder.


Efter mat och lite vila åkte vi på tur. Det är nämligen så att min pappa jobbade på den här pappersfabriken som 18 åring. Den ligger bara några kilometer ifrån där vi bodde. Detta var det första jobbet han hade när han kom till Sverige. Så rörande på nåt sätt, att få se allt detta. Vi åkte också och kikade på områdena han bodde i.


Här är också platsen där mamma och pappa hängde som ett par för första gången. De blev ihop i Finland men pappa skulle precis åka då. Så när mamma kom och hälsade på kysstes de på just den här platsen där de stod på den här bilden. Åååååh…. ❤️❤️❤️ Typ 46 år sedan!


Fick också en fin bild på mamma o pappa och deras barnbarn. Min syster vill inte att Edward syns i sociala medier och jag respekterar självklart det.


Hela familjen fick också se något av de snyggaste som finns på min karl! Hans tajta stjärt! Han skäms inte för nåt den där….


Midsommaraftonsmiddagen åt vi inne i vår stuga då det småregnade under kvällen. Vi fick plats precis.


Vi sov som små grisar på natten och startade dagen med frukost. Riktigt gott efter en god natts sömn. Sedan checkade vi ut från stugan. Köpte fiskekort för fiskevattnet runtom ska vara grymt.


Tog med mig den här lilla håven och så iväg för att fiska.


Min pappa är superproffs. Jag är uppvuxen med att fiska med min pappa. Jag har varit med i ur och skur. Lärt mig fiska jag också. Pappa lärde mig fint! Dock har jag glömt bort allt….synd, hade ju varit coolt och briljera på fiske faktiskt! Vi satt och väntade på storlaxen men den nappade inte ens.


Milo samlade ihop en hel del souvernirer. De ska farmor få av honom. Gamla nättyngder och annat skoj och rostigt.


Vi åkte från ett regnigt Ljusne och kom hem till ett soligt Enköping!


Vi avslutade kvällen med helgrillad kyckling. Riktigt mysigt att bara vara ledig och njuta. Andas och mysa med familjen. Love it! ❤️


Morgonen startade vi med en 5 km promenad. Milo på cykel och jag och Tony till fots. Riktigt jobbigt var det.


Väl hemma käkade vi frukost i uterummet.


Sen har vi hunnit med ett bad också, så skönt och avslappnande. Älskar vår lille bubbelkopp. Har verkligen höjt myset har hemma. ❤️

Nu ska jag klä på mig här och gå och ta tag i trädgård och lite fix. Hoppas ni får en mysig söndag!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
6 years ago

Du menar håv?

Vilket äventyr! Du har helt rätt, det handlar så mycket om inställning och att behålla en positiv anda.

Nästa inlägg

Mat på midsommarrester

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x