Hur ska det gå för palmen?

Tudiluuuu i stugorna! 

Har ni grått väder hos er? Här är det grått och trist, tycker det känns lite urrigt med faktiskt. Skittråkigt! Dock så ska det bli fint imorgon igen. Ser fram emot solen!

Idag hade jag en liten ”fixa hemma” dag. Mycket som haltar då vi inte är hemma och lediga på helgerna, försöker att hinna med det i veckorna då istället.


Började stryka vårt utrbord med trälasyr i färgen järnvitriol. Här är en planka struken. Visst blir det bra? Ska göra färdigt imorgon då det ska vara fint hela dagen.


Var iväg med mamsen under tiden som Milo spelade fotboll. Har varit ute efter en stor lykta. Hittade en och två cylinders det också så jag kunde ha blockljus i dem alla tre. Såååå mysigt när man tänder upp dessa på kvällen.


Ni vet min bautastora palm från förra året? Såhär din var den då….


Eeeeh, what the fuck? Vem dödade min palm? Förmodligen jag själv…vi vattnade kanske två ggr på hela vintern. Inte ens palm fixar det liksom. Bouganvillen (men de små rosa blommorna på) stendog också. Den stora bumliga palmen klarade sig med när och näppe. Håller på och ger den massa kärlek nu så den ska bli glad igen.

Men vad tror ni om min stora palm? Det är ju en grön liten trudilutt på väg upp ur den nu, dock så har den sett ut sådär sen jag hämtade upp den ur källaren och kapade bort allt dött. Vågar man hoppas!? Svärmor (duktig på blommor) tror på den fortfarande, hon säger att jag ska fortsätta vattna den. Så nu hoppas vi! Är det någon som är kunnig här och vågar tro på min palm?


När Tony kom hem tog jag mitt allergifejs och satte mig i bilen. Vi är nu ute hos mina föräldrar och ska äta lite kvällsmat ihop.


Kolla in min tumme? Nageln lossnade ju den 19/2, gick tillbaka i bloggen och kollade. Nu har den vuxit upp såhär bra! Men tänk….det har tagit 4 månader för den att komma upp helt.

Hepp, nu är det mat!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
7 years ago

Här på västkusten har vi fint soligt väder☀️
Hoppas det håller i sig nu bara.

lena
lena
7 years ago

var har du köpt de fina lyktorna??

niinis
niinis
Reply to  lena
7 years ago

Den svarta och glascylindrarna är från JYSK.

Lena
Lena
7 years ago

Var har du köpt de fina lyktorna

Nästa inlägg

Vilken start och tankar om botox

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x