Händelserik dag på campingen

Åh, alla fina ord. Ni berikar verkligen mitt liv. Ja ni som läser min blogg och kommenterar än det ena fina efter det andra. Jag kan ha en riktig rövdag i livet och så kommer jag in hit och läser att någon beundrar min kreativitet och älskar min blogg, en annan skriver att hon inspireras och läser hos mig flera ggr varje dag. Ni anar inte vad det betyder!?

Alltså, jag har ju aldrig semester ifrån den här bloggen. En del tycker det är idioti, andra att jag får skylla mig själv. Ytterligare några tycker och tänker att ”Ja vafasen, det är väl ingenting och slänga in nåt inlägg här och där, hur jobbigt kan det vara?”. Det är det visst det. Det ligger faktiskt en hel del jobb bakom, någon gång ska jag stolpa en dag så ni får se HUR stor del av livet den faktiskt är!

Visst kan jag erkänna att jag ibland önskar att jag kunde släppa den helt. Att jag kunde ta några dagar ”off” och verkligen släppa den. Att bloggen ibland känns som en börda och ett måste, helst när man inte mår så bra. Men vet ni, jag har bloggat i snart 14 år. Sedan säkerligen 10 år tillbaka har jag uppdaterat den nästan dagligen. Det är någon dag jag missat, men annars hela tiden. Jag tror inte jag vet hur man gör om man inte bloggar. Förstår du? Den är en så stor del av mitt liv att jag inte vet hur jag gör utan den. Sedan är den mitt jobb, alla har väl någon dålig arbetsdag kanske? Då det inte känns sådär superkul och energigivande liksom….

Så tack vill jag säga. Tack för alla hejarop och fina ord ni delar med er av härinne. Vissa av er börjar jag känna igen, helst om ni kommenterar ofta. Andra har jag svårt att hålla isär men jag försöker. Jag tror helt ärligt att jag har de absolut bästa och finaste läsarna som finns! ❤️

Hörni! Idag har vi tillbringat vår första dag här på Västervik Resort. Kan ju säga såhär, man hinner i alla fall inte få tråkigt.

Idag har vi hunnit med att flytta vår husvagn till ”gräddhyllan”. Eller jag kallar den så då den ligger i något som heter ”Viken”. Vi har badet ett stenkast ifrån oss bara och de fina campingekipagen radar upp sig. Vågade inte ta bild på dem där folk är hemma, folk kan ju tro man är galen. Men det finns några WOW ekipage alltså. Jag är så imponerad och totalt nernördad, jag vill BARA långcampa här nu och bygga upp ett sånt jäkla fetställe och ”Ernsta” loss så det bara sjunger om det!

Vår första plats var lite för trång då folk inte riktigt stod som man skulle så vi fick byta. Så jäkla bra och fin service tycker jag!

Glädjande nog dök farmor o farfar upp här också. Det kom och hälsade på då de hade vägarna förbi. Vi käkade en lunch med dom på en pizzeria här, de erbjöd liksom glutenfri OCH laktosfri pizza. Alltså, helt impad! Aldrig varit med om det faktiskt…. Det finns 3!!! restauranger på campingen.


Det finns en äventyrsgolfbana som är gjord i asiatisk stil med små vattenfall och näckrosor i vattnet. Vi stod länge och kikade på allt. Om det inte blir alltför dåligt väder imorgon ska vi hinna med ett besök där. Vi ska också hinna med ett besök på äventyrsbadet. Jag säger ju att vi har fullt upp här…haha!

Farmor o farfar åkte vidare efter lunchen och vi drog till stranden.

Milo simmade med cyklopet och hittade än det ena och det andra på botten.

Vi har också hunnit med att vara ena riktiga campare idag. Vi hyrde såna trampcyklar och cyklade runt hela campingen. Skrattade så jäkla mycket när jag såg att Milo visade tummen ner på bilden som Tony försöker få det att se ut som att han håller Milo mellan sina fingrar. Gick ju sådär med det…. Det var riktigt roligt i alla fall, jobbigt också när vi skulle upp för backarna.

Vi hann också med det sista hoppet i Luftkuddelandet. 80 pix för en heldag kostar det. Sen är det hoppborgarnas ”flösch de luxe” varianter och hur många som helst. Milo ÄLSKAR det och på kvällen var det fullt av ungar.

Nu ska jag kolla ikapp på ”Sommar med Ernst”. Tog en powernap tidigare så jag känner mig riktigt pigg. Tony har fastnat för ”Game of Thrones” som han sitter och tittar på nu. Han gav det en chans efter påtryckningar av hans bröder och nu är han fast. Jag kom in försent och Tony tror inte jag gillar den serien. För mycket våld och hemskheter säger han och det är sant, jag mår bara dåligt av sånt. Ja, så han får ha sin serie ifred. Det är Jag & Ernst här ikväll! ❤️

Hörni, ha en fin kväll nu och sov så sött!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
6 years ago

Trogen läsare men kommenterar sällan. Tycker så mycket om din blogg! Fin blandning av livet så som det är för oss alla! Tycker du verkar vara en mysig person. Hade gärna kommit på dina bloggevent men bor på västkusten så det blir lite för långt! Kram

al68
al68
6 years ago

Härligt ni har det. Tycker du skall ge Game of Thrones en chans, jag är helt såld och gillar verkligen inte denna typen av serier annars, sjukt bra. Ha en fortsatt skön semester. Kram kram <3

Rosie
Rosie
6 years ago

Tack för att du är bara du!älskart! klart bästa bloggen!❤kram

Katarina
Katarina
6 years ago

Var på Västervik Resort förra veckan o instämmer i att det är en jätte fin camping och man behöver verklige inte vara sysslolös.
Tack för en bra blogg!

Nästa inlägg

Hallonpaj med brynt smör

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x