Böda Sand levererar

Inlägget innehåller annonslänk och är reklam för Cellbes.

Godmorgon min vän!

Igår hade jag fullt upp med att semestra, därav lite tystnad från mig. Du som följer mig på Instagram kunde ändå hänga med lite på Instastory.

Milo och jag hade mysmorgon med roliga bilder i telefonen. Vi kom fram kl 1 igår natt och fick då krypa till kojs på parkeringen utanför då receptionen stänger kl 23. Gick finfint, vi somnade ovaggat. Milo som redan sovit en bit förflyttade sig bara till sängen i husvagnen och snarkade vidare.

Efter att vi ätit frukost, placerat oss på campingen, fått upp förtältet och fixat lite så gick vi till stranden då solen sken så fint.

Milo lajade mest i vattnet. Han är som mig, ska försöka rädda alla djuren i världen. Här var det små små flugor som skruttade runt. Milo byggde en barriär av sand, ville inte de skulle forslas ut i vattnet. Lille tussen, precis som sin mamma. ❤️ Slutade dock med att en våg modell större kom och slet med hela skiten så det blev inte så mycket rädda flugor….

Underbara

Så härligt att bara sitta på stranden och njuta av sommar och värme. Känns som hundra år sen. Har inte sommaren varit dålig?

Vi åt en sen lunch till trubadursång då det var afterbeach. Ljuvligt att sitta uppepå den här hyllan. Tony åt hamburgare pch jag fisk. Vi båda tyckte det var supergott!

Tony mös verkligen igår. Bärs, sol, familjen och semester. Kan inte bli bättre ju. 😀

Milo fick käka glass till efterrätt. Han myser också, finns massor att göra för barn här.

Det var t.o.m så jag satt i solen en stund igår, hör inte till vanligheterna. Hade på mig en klänning från Cellbes (tok-REA på den nu), såå skön så det var inte klokt. Snacka om o kunna släppa ut magen. 😀

Just när vi var klara efter lunch och afterbeach så kom Tonys bror och dom på besök. Dom har haft strul med bilen så de bor på en annan camping tills de fixat problemet. Den kom liksom inte längre…. 😵 Här satte vi oss i alla fall och njöt av sol och värme.

Är det "manspread" han håller på med min man? Sorry, tog en ofördelaktig bild men det var den enda jag hade. Tyckte det såg så kul ut med bärs och tiptop glass. 😀

Milo var såååå törstig efter att ha åkt kickbike i kickbike parken tills svetten lackade.

Vi och många fler blev underhållna av Milos kast med flaska. Man ska få den att stå plant efter att man kastat den ett varv i luften. Både på korken och på botten. Här ser du flaskan som far i luften.

Jag och Tobias sambo Jannie. Hon har finskt blod i sig precis som jag.

Nä hörni. Nu ska jag ta på mig träningskläderna och ta en promenad. Tony fiser så husvagnen krullar sig, måste ut härifrån. Jag får lägga något över stackars Milo som fortfarande sover så han inte förgiftas. 😵

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennika
Jennika
6 years ago

Åhhhh vi kom just hem från Böda men hade kunnat stanna längre! Helt underbart ställe för både vuxna o barn att vara på o för att inte tala om stranden, wow den ger ju utomlandskänsla deluxe:)) Lovely:)) ha en underbar semester:?
Kram Jennika

Sofia
Sofia
6 years ago

Böda Sand ser ju helt underbart ut. Vilken strand! Förstår att ni myser för fullt

C
C
6 years ago

Härliga bilder! Har en son som önskar sig en trick-bike. Heter det så? Har ju ingen koll… Har Milo några tips på vad man ska tänka på så det blir en bra?? 🙂 Fortsätt njut av fina dagar!

Anneli
Anneli
6 years ago

Åh, fina Öland, uppvuxen i Kalmar har det blivit många Ölandsturer med fikakorg

Minx
Minx
6 years ago

Jamen gud så skönt det där såg ut. Strand. Hav. öl. SOL.
Häruppe i norr har det varit en riktigt skräpig sommar. Jag har alltså inte varit på beachen en enda gång i sommar och har således heller inte badat ute en enda gång i sommar. Det är ren och skär katastrof. Jag är så blek att jag nästan ser genomskinlig ut.

Ha det nu så skönt i värmen. Själv skall jag nog trotsa skitvädret och ta mig en bärs jag med. Ha! Där fick du, skitväder!

Nästa inlägg

Intervju i bilen

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x