ANNONS

Ljuvlig sommarlovsdag

/

Morning bloggisar!

Sitter i sängen och bloggar. Vet inte ännu vad dagen erbjuder men något ska vi hitta på jag och Milo. Vi har ju våra sista sommarlovsdagar här. Jag planerar också lite inför min födelsedag på Fredag. Fyller 45 år då, helt galet….


Vilken helt jäkla superfantastisk dag jag och Milo hade igår. Inte ett enda tjafs, bars mys mys och återigen mys. Så glad för det! Vi började ju med en hotellfrukost på Winery Hotell, mest för att det ligger vägg i vägg med Tonys jobb. Skitmysigt ställe måste jag säga. Gott också!

Därifrån drog vi till Mall Of Scandinavia (ligger också i närheten). Vi satt och väntade på att Toys R Us skulle öppna. Dock så hittade han inget där.

Däremot blev det ett par schyssta glajor!

Efter Mall rattade vi bilen mot Loppikontoret. Jag och bästa Charlotta (ägare av Loppi) skulle ha möte. Ett bra möte på Saturnus, ett fika/matställe som ligger bredvid deras kontor. Kolla in storleken på bakverken?! Morotskakan ser ni storleken på när man jämför med Milos huvud och MER-flaskan. Galet! Han orkade inte ens hälften!

Efter sockerchocken och ett bra möte så drog vi till Boule Bar i Rålambshovsparken. Vi käkade gott och satt och mös. Vi kör väldigt ofta små gåtor eller frågetävling på kända fotbollsspelare eller artister. Milo älskar det! Inga mobiler bara mys. Visst, mobil så mycket att jag fick ta några bilder, batteriet i kameran var tyvärr slut. Efter maten så åkte Milo kickbike i deras park. Den är så grymt bra! Jag själv satt på en filt bredvid. Sedan drog vi och hämta Tony från jobbet. Jag körde och han sov hela vägen hem. Tröttmössa efter första dagens jobb. ❤️

Apropå jobb, idag ska jag publicera ett peppigt inlägg till dig som återvänt till jobb och vardag. Sen sk jag bjuda på ett recept på en sjukt god kaka, min syrra sa att det var bland de godaste kakor hon ätit. Håll utkik!

Hepp, nu upp och fixa och käka frukost.

Kram Nina

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00