Nystart!

Godmorgon!

Idag drog det då igång på allvar. Livet, vardagshjulet och alla måsten. Så står vi där på rad och hummar ”Jo men det är skönt nu när vardagen drar igång igen….med rutiner och vanor”.

Jag som inte ens gillar rutiner står där och känner mig nästan fånig att jag bara håller med. För gör jag verkligen det? Alltså föredrar rutiner och vanor framför härliga orutiner, sena morgnar och släng och däng? Nä jag tror inte det faktiskt. Jag skulle lätt kunna leva ett bohemliv med inga måsten alls faktiskt och inte må dåligt över det. Kanske skulle man även hitta rutiner i ett bohemliv men kanske av en inte alltför allvarlig skala.

Någon som var väldigt pirrig och spänd med ett leende från öra till öra här i familjen var Milo. Han var så glad och pepp i morse, men dock så hade kunnat vara utan matte sa han.

 Kläder och ryggsäck med ”fruktrast” frukt i botten packades.

 Idag cyklade vi då min bil återigen pajat (generatorn). Men idag sken solen och glädjen och förväntningarna var på topp. Då gladdes jag åt rutiner och vardag. För hans skull. Jag log också från öra till öra för hans skull.

Sen kan jag ärligt säga att jag kommer få så mycket mer gjort nu. Så är det. Jag ska också knåpa ihop någon form anteckningar, där ska jag planera mina rutiner och jobb. Hur jag ska lägga upp en bloggdag t ex.

Jag ligger dessutom efter med 2 inlägg som jag utlovat. En var recension på canpingplatserna vi bodde på under semestern, en annan hur en vanlig bloggdag kan se ut. Så nu jäklar i min lilla låda ska det bloggas under denna veckan!

Nya recept ska också skapas och sen har jag två projekt som ska bli klara. ”Vagnhild” ska göras klar, sedan ska jag faktiskt bygga och snickra lite här hemma. Jag ska göra en sminkhörna och en liten walk in closet i sovrummet. Ni hänger givetvis på såklart!

Nu frukost och jobb i en kombination. Får se om jag hinner ut på en runda också? Vi hörs i alla fall senare.

Trevlig måndag och en ny start på veckan!

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Håller helt med! Jag tycker det blev så tomt och tråkigt här hemma när barnen gått till skolan (är hemma sjukskriven). Sen försöker väl jag tänka lite att vi får njuta och mysa på den lediga tiden även om det är termin. Fika lite gott när de kommer hem eller ha något kvällsmys. Försöka leva kvar i den där sköna slappa känslan så länge det går. Jag själv står i ett slags vakuum med mitt jobb och det är verkligen ingen rolig sits. Men då försöker jag lite att vända på det och så gott det går uppskatta min ”frihet”. Men det är lättare sagt än gjort.

Nä, rutiner är egentligen inte min grej heller. Vill nog helst ha sommarlov hela året…:-)

Helena
Helena
6 years ago

Ja det blev så tomt å tyst här hemma nu. Vad fin jacka Milo har på bilden, får jag fråga varifrån den är?
Ha en fin dag fina du ❤️

Nästa inlägg

Dåligt samvete!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x