Ingen vill väl att det ska dofta kattpiss?

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar för NordicFeel. 

Hörni, måste snabbt tipsa dig om att Nordicfeel har bra pris på rumsdofter/doftljus just nu. 20% rabatt faktiskt. Herreminjeee… denna underskattade härlighet alltså. Vem vill komma till ett hem där det doftar fint och härligt liksom? Vill inte alla det? Hos oss kan det ibland dofta både kattpiss och instängt, då är såna här lyxigheter toppen ska jag säga dig!

voluspa

Här är ett doftljus som är en favvo. >>Crisp Champagne<< ska det vara från just Voluspa.

voluspa 2

Såg ju för tusan att det finns såna här ”diffusers” nu också i samma dofter. >>Crisp Champagne i diffuser<< alltså! Då behövs det inte tändas några ljus för att det ska dofta, då doftar det hela tiden. Vet också att det inte doftar så starkt utan mer som små puffar som kommer ibland. Lööööööve it! Rabatt på dessa härligheter också! Måste säga att det är ett himla bra pris, halkade in på Åhlens och såg att de tog nästan 500 spänn för dessa.

Det får bli dagens tips! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saltad gurka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x