Bloggen går super

Godmorgon sötisar!

Jaha, vaknar upp och känner mig allt annat än fräsch. Usch, inte kul och bli sjuk nu. Jag har nämligen smällmycket att göra. På söndag är det en stor dag i Kaffestugan då det är trädgårdsdagar ute i Härnevi Plantskola. Jag som skulle rensa källaren och kränga grejer också. Får nog lägga ned på hyllan….

Baka och göra smörgåsar kan/får jag inte göra om jag är sjuk så som det verkar nu är frågan om vi ens kan ha öppet på lördag? Det är ju torsdag idag. Jag får kurera järnet nu så får vi se hur jag mår imorgon kväll/lördag morgon?

Ska ligga här och dricka te, kolla nån serie (som jag fick massa tips på) och drömma mig tillbaka till Böda. Recension kommer idag förresten….

Vi kickar igång denna sjukdag med en liten lista.

Kreativitet

Har massor med kreativitet i mig just nu. Är jättesugen på att börja måla igen!

Inspiration

Känner att hösten kommer med inspiration faktiskt. Lite som att jag vill boa och fixa hemma samtidigt som jag känner mig mycket mer inspirerad med i stort sett allt. Undrade just vad det berodde på? Kan det vara just för att hösten är på väg med stormsteg…?

Framtidsdrömmar

Om bara 39 dagar åker vi till Mallorca. Min dröm om att kunna leva där halvårsvis (eller året runt för all del) kvarstår. En vacker dag ska det bli verklighet, så är det bara.

Karriär

Bloggen har aldrig gått bättre. Jag har aldrig haft så mycket unika läsare i veckan som jag har just nu. Så har det varit hela sommaren faktiskt. ❤️ Ligger på mellan 40-50.000 unika i veckan enligt google analytics. Så jäkla kul! Äntligen kanske allt mitt jobb med bloggen börjar ge frukt på allvar?!

Självtvivel

Ja det gamla vanliga….lite för mycket oro i kroppen.

Hemlig passion

Här får jag verkligen fundera. Jag är ju inte så hemlighetsfull av mig så hemligt är det ju inte. Nu är jag ju sjuk men jag är så passionerat jäkla sugen på att klara av att springa 5 km. Jag längtar så efter att känna känslan, ja hur det kommer att kännas när man gjort det? Fånigt kanske men jag ser verkligen fram emot det.

Magkänsla

Jag har en bra magkänsla för den här hösten. Som att det kommer ett lyft av något slag. Vet inte vad men ett lyft. Samtidigt som jag ser fram emot det så är jag livrädd och tänker att min magkänsla spelar mig ett spratt. Vågar jag tro på något bra eller betyder det att allt går åt helvete? Ja, jag är en invecklad person, eller min hjärna är rättare sagt.

Hörni! Ha nu en fin dag så hörs vi lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 years ago

Vad roligt att bloggen går bra, det är du väl värd. Härlig och ärlig verkar du vara. Du kommer att fixa 5 km….gå-spring-gå-spring. Duktig Tony är.
Mallorca är så underbart, har varit på Alcudia 5 ggr. Krya på dig//Kram

AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Vad kul att det går så bra för din härliga blogg!!

C
C
6 years ago

Åh, vad kul att så många har hittat till din blogg! Den bästa av dem alla! 🙂

Nästa inlägg

Mammapoäng…eller inte!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x