Risigt gäng!

Godmorgon raringar!

Ja här är det sjukstuga. Jag har en helveteshosta, halsont och allmänt risig. Tonys mage har lagt av. Vi vet inte om det beror på vattnet (vi har otjänligt vatten här hemma i småstaden sedan i förrgår) som han hann att dricka eller om det är något annat. Vi avvaktade ända till igår kväll för att se hur vi skulle må, men det blev snarare sämre med min förkylning och Tony kände sig riktigt ur fas. Vi fick ta ett snabbt beslut om att stänga Kaffestugan idag. Så glad för det. I morse när jag vaknade och hostade sönder ett tag så kände jag bara att det aldrig hade gått.

Imorgon måste vi ha öppet. Då är det ju SENSOMMARMARKNAD med massa härligt som händer. Men imorgon får vi hjälp mitt i sjukstugan tack och lov, det skulle nog inte gå annars. Själv ska jag kurera järnet idag i alla fall. Försöka sova, dricka massa varmt te och bara tänka frisk.

 Snyggt bröllopsdagspar va? Haha….fifan, så jäkla risigt gäng alltså. Inget mot vad vi känner oss som…. I bakgrunden kan du se att vi fått upp skåpstommarna innan sjukstugan inträffade. Dock så hade gångjärnen till luckorna försvunnit så de måste vi köpa nya. Får bli att inhandla dem sen….

Inget bröd hade vi hemma i morse när jag skulle göra frukost. Så glad jag blev att jag hittade den här mixen i skafferiet. Har köpt den just för panikdagar och för att testa. Perfekt när man är hängig också. Blanda ihop, klart. Lite smaklöst var det, jag skulle nog fylla på med lite brödkryddor nästa gång. Dock så var konsistensen helt ok och med lite ost o smör så var det helt ok. Det gick i så att säga!

Nu ska jag vila på soffan här. Idag har jag tidsinställt lite inlägg som jag skrev klart igår men inte hann att publicera. Det kommer under dagen.

Ha en mysig lördag och hoppas jag får se några av er imorgon! Ja på sensommarmarknaden.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Uscha! Krya på er ordentligt nu och hoppas ni får en bra dag imorgon!

Nästa inlägg

11 år idag

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x