Så hård!

Jodå, med lite smink så ser man i alla fall levande ut. Det kan vi konstatera denna morgon. Ikväll när kl är 17 kommer jag säkerligen vara slut som artist.

Vi kommer att hålla till i Kaffestugan hela dagen och också ha ett loppisbord. Jag och Tony rensade faktiskt källaren igår kväll, Tony t.o.m städade ur den så plötsligt hittar man grejer igen. Vi har så mycket jox som man trott att man saknat och så har man köpt nytt, så nu vet jag inte hur många fogsvansar vi har t ex.

Hörni, jag måste fråga er? Ni vet min nagel som lossnade i vintras, den har det ju vuxit ut en ny på nu. Den nageln är så galet hård, alltså inte en chans att man biter av den t ex. Brukar det bli så när man får en ny nagel, att den blir starkare liksom. Borde ju vara samma grund att växa ut ifrån tycker man ju. Ja sånt kan man fundera på också….

Ha nu en fin söndag, här skiner solen och det bådar gott inför sensommarmarknaden vi ska ha.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zhanetta
6 years ago

Hej Ninis! Ja min nagel hade också varit hård i början men så småningom blev den mjuk som andra naglar.
Mvh Zhanetta

Nästa inlägg

Inget firande idag…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x