Får jag en bild på ditt vardagsrum!

Halloj raringar!

Nu ligger jag däckad i soffan här, kvällstid blir man ju alltid lite off när man är i förkylningsträsket.

När Tony kom hem idag så hade han hittat en mobil till Milo. Hans gamla (ärvd iPhone 5 av storebror) gick i backen i somras och pajade totalt. Sedan dess har han varit utan. Självklart har han tjatat efter en ny, så idag hittade Tony en iPhone 6. Ni som följer min Instastory kunde se när han fick öppna den i bilen. Han blev så glad!

Hörni!? Jag har haft en ide under en tid. Ni är många som gillar mina inredningsinlägg. Jag har ju rustat, fixat och donat som helskotta genom åren alltså så ni har ju fått sett en hel del. Jag får så mycket fina ord om att ni tycker det blir mysigt osv. Tack för det! Alla kan självklart inte ha samma smak så alla gillar säkert inte men många av er. Jag tänkte att man kanske kunde köra en liten testgrej. Jo men såhär…. är du typ missnöjd med hur t ex ditt vardagsrum ser ut så kanske man kan skicka in en bild på min mail. Det kan vara vilket rum som helst, sovrum, tvättstuga, barnrum…whatever. Så kollar jag och kommer med lite tips på hur du skulle kunna möblera, vad du skulle kunna fixa för lull-lull, kanske som ett inlägg här på bloggen? Vad tror ni om det? Skulle det vara kul?

Kanske kan man ge lite enklare tips på hur man kan förnya saker hemma. Som dessa ljusstakar som jag sprayade guld när jag ledsnade på allt det silvriga hemma.

Vad kan man ställa på en byrå eller ett skåp så det blir lite trevligt t ex….

Kan man mysa till en tråkig soffa som man kanske inte har råd att köpa ny?

Finns det ytor man inte använder som skulle kunna användas till något bra?

Jag är absolut inget proffs…. no no no. Men jag tycker det är kul. Har fått hjälpa både mamma, ex och svägerska och fixa nytt i hemmet och tycker det var sååå kul.

Vore inte det lite skoj som en förlängning på min galet kreativa ådra, man kan ju inte bara baka hela tiden för att få ut kreativiteten.

Har du nåt rum som du ruttnat på och som du inte får ordning på, mejla mig bild på det och sen också budget på vad du kan tänka dig att lägga ned på eventuell makeover. Är det 300 spänn så kör vi det, är det mer så kan du skriva beloppet bara. Sen ger jag dig lite tips på hur du skulle kunna göra. Kom gärna med önskemål då också.

Vi kör ett test så får vi se var det tar vägen? Kul ju! Mejla på niiinis@outlook.com.

Ha en fin kväll nu!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Låter jättekul . Du är så bra på piff. Jag ska köra röjning i vår lägenhet. Vi bor trångt och jag behöver rensa och styra upp. Jag älskar att strosa runt på Ikea och få lite tips. Krya på, kram

Linda B
Linda B
6 years ago

Tjohooo vilken rolig idé!!

Carro
Carro
6 years ago

Ja va kul! Det ser så himla mysigt och fint ut hemma hos er och jag älskar dina inredningstips! Då måste jag ju bara passa på att säga att jag läste nåt inlägg hos dig för ett halvår/år sen där du skrev att du skulle sluta bry dig så mycket om trender och istället ha din egen stil i hemmet, då bestämde jag mig också för det, min stil är väldigt lik din och för första gången i mitt 30-åriga liv är jag såå nöjd med vårat hem! Jag kan gå omkring och bara beundra hur fint vi har det haha. Och du har varit en stor inspiration till det Kram

Helene
Helene
6 years ago

Smart att spraya om så enkelt när man vill förändra. Var kommer de fina filtkorgarna ifrån?

Ewa
Ewa
6 years ago

Vilken bra idé.!! Här hemma är det så tråkigt nu i alla rum, Vi har ju en liten hundvalp på 3,5 månad så då är det svårt att få det mysigt. Hon vill ju bita och hänga i allt( men det är såå mysigt med valp) . Så det mesta är bortplockat men jag längtar tills hon är lite större så jag kan mysa till det här hemma igen. Då är det så bra att gå in på din blogg och få inspiration för den har allt. Ha en underbar helg. Kram Ewa.

Nina
Nina
6 years ago

Jaaa! Grymt! Du har det så himla fint hos dig, så många bra idéer och så duktig på att fixa! Med detta kan du säkert inspirera mig och många andra

Elisabeth
Elisabeth
6 years ago

Jaaa, bilder kommer. Måste bara vänta tills syrrorna åkt hem (springer tjejmilen idag) så jag kan fota vardagsrum o sonens rum. Vill verkligen ”höstboa” så jag blev verkligen peppad på ditt inlägg som jag hittade nu.

Nästa inlägg

Kaksmulor till glassen

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x