Hur fyller jag i ögonbrynen

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Japp, ögonbryn får jag ofta frågor om. Ögonbrynen påverkar vårt utseende enormt mycket. Så lite extra kärlek på ögonbrynen gör absolut ingenting.

Vilken form ska man ha?
etta är ju så otroligt individuellt. Dock så har jag en bild som är ett otroligt bra utgångsläge.

A) Ta en penna eller något annat ”verktyg” som är rakt. Detta är punkten där dina bryn ska börja. Rikta pennan från näsvingens och rakt upp.

B) Detta är ögonbrynens högsta punkt. Här kan man också ta pennan och rikta den från näsvingens yttre kant, genom pupillen och upp för att hitta den högsta punkten.

C) Detta är där ögonbrynen slutar. Du utgår med ”pennan” från näsvingens yttre kant. Sedan riktar du ”verktyget” precis i linje med din yttre ögonvrå, där har du sedan riktlinjen för var ditt bryn ska sluta.

Så, då är liksom formen klar. Sedan är det upp till dig att välja om den ska vara måsvingeformad eller vad du nu själv önskar. Du noppar ju brynet underifrån.

Jag brukar säga att ett par noppade ögonbryn, då pratar jag om de strån som är längst ut på dina bryn, alltså på undersidan, om de är noppade så är det det billigaste ansiktslyftet man kan få. Det gör OTROLIG skillnad!


Här har ni en bild på mig med ett osminkat ansikte och inga bryn. Till ett sminkat ansikte med bryn. Skälv noppade jag sönder mina bryn på 90 talet tyvärr, så idag får man hålla tillgodo med de som finns.

Så hur sminkar jag mina bryn?

Detta är inte mina bryn, men jag utgår från detta sätt att sminka dem på. Blir alltid bäst såhär faktiskt.

A och O är att använda en ögonbrynspenna som går att vässa riktigt vass. Sedan formar du som de gjort på bilderna här ovan. Tips på penna:

Jag supergillar dessa >>ögonbrynspennor<< från Clarins. Finns i 3 olika färger. Lagom mjuka och håller bra.

Nästa produkt att tipsa om till att använda som brynskugga är detta ögonbrynskit. Detta är också från Clarins och är grymt bra! Brynskuggorna kan du med fördel använda som ögonskugga också, de är matta dessutom – just det som jag brukar tipsa om när man börjar få lite linjer på ögonlocken. I detta kit får du med allt som du kan tänkas behöva. Allt från skuggor till ögonbrynsvax, pincett och pensel att applicera skuggan med. Skuggorna håller skiiiiitbra också!

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”Idag blir en bra dag”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x