Sminkhörnan/klädhörnan

Halloj!

Lovade ju lite mer bilder på sminkhörnan/klädhörnan jag gjort i ordning här hemma. Imorgon tänkte jag visa hur jag löst barnens rum. Blev både mysigt och bra faktiskt. P9078256

P9078260

Nu har jag lite mer allt samlat på ett och samma ställe.  När jag inhandlat fler galgar så blir det några fler plagg på stången. Fick veta att det var på Rusta jag köpt galgarna av en fin läsare. Snacka om att ha dålig koll när man inte ens vet var man handlar grejerna. Haha… Fick en fråga var stången var ifrån och det är en vanlig gardinstång från IKEA. Med de nya fästena de har funkar det utmärkt att fästa den i ett snedtak.

P9078257 P9078258

En parfymbricka med ett doftljus på.

P9078259

Helt plötsligt har jag en vansinnigt bra ordning på allt mitt smink. Såå överlycklig för det verkligen. Jag har haft det så rörigt med allt men nu har var sak sin plats. Behöver inte leta efter en enda pinal. Dessutom är det väldigt skönt att sitta ned och sminka sig. Rekommenderas! 🙂

P9078262

Det är supermysigt att kliva ned på den här mattan på morgnarna. Känns som heltäckningsmatta fast det inte är det. Fick också en fråga om var mattan var ifrån? Här hittar du ryamattan. 

Supernöjd är jag hittills. Har fortfarande inte hittat en fin stol till sminkbordet. De flesta fina stolar är liksom för låga. Den bör vara samma höjd som en vanlig stol så det är lite kruxigt. Eller stol är fel att säga, jag letar efter någon form av lite söt fåtölj. Så hittar du någon får du gärna tipsa mig.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att åka och äta lunch med mina föräldrar och de finska gästerna. De åker hemåt imorgon igen så det gäller att umgås så mycket man kan. Igår när vi käkade middag berättade de att inom en månad kommer snön ligga vit hos dem. Dessutom kommer mörkret att lägga sitt svarta skynke över den lilla byn högt uppe i norra Finland. När de berättade att de inte ser solen på en hel vecka när det är som värst så kände jag bara att vi inte har så vidare värst mycket att klaga över här i mellansverige med våra 6 timmar ljus vi har när det är som mörkast. Dessutom är det ljust runt 2 timmar per dag där i en hel evighet…. frågade hur de orkade med mörkret? Den ena svarade att man vänjer sig, den andra att den frågan ställde de sig också ofta. 🙂

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikaela
Mikaela
6 years ago

Var är dem rosa ”muggarna” ifrån?

Ursula
Ursula
6 years ago

Hej Nina! Så fint det blev…..du önskade tips på stol till sminkbordet. Finns jättefina stolar på wegot.se bla stolen ”Tuva” riktigt fin. Ha en bra dag…

Nästa inlägg

Höstmakeover för både hår och ögon

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x