Invigning

Goodmorning!

Bakat färdigt för denna morgon. Om 45 min drar vi till Kaffestugan. Huuu….jag har sovit tre timmar inatt. Var så stressad över att jag skulle upp så tidigt så jag vaknade stup i kvarten och gav slutligen upp. Idag går vi på vilja.

Igår åkte jag och Milo och käkade lunch på stan.

Milo valde pannkisar och jag en glutenfri toast. Vi hade riktigt mysigt. Att sitta och prata med sin 8 åring är faktiskt riktigt intressant. Han börjar ju bli en egen liten människa med egna tankar värderingar och funderingar. ❤️

Efter lunchen kvistade vi in i blomaffären och köpte blommor till min kompis Maria. Hon har fått nytt jobb så vi var där och lämnade över dem.

På kvällen var vi bjudna till Cinema här i stan. De hade nyöppning. Superfint verkligen!

Sara som är en av ägarna stod i dörren och tog emot. Kramkalas för hela slanten.

Här var vi på väg in precis.

Cinema är från allra första början en biograf. Häftigt då att såna saker bibehålls i lokalen. Riktigt fint hade de fått!

Träffade vänner och käkade plocktallrik. En riktigt mysig kväll. Farmor o farfar var hemma med Milo medan vi var borta. Dock var vi hemma i tid för att orka upp idag men riktigt mysigt att få komma iväg lite.

Nu ska jag förbereda det sista, sen är det dags att dra. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 years ago

Gillar verkligen din blogg! Du skriver så ärligt, roligt o den innehåller det mesta. Vilken fin mamma du verkar vara! Önskar dig en härlig helg✨

jannice lindell
6 years ago

Vilken toppen dag!=) Kram

Sarah
Sarah
6 years ago

Oh det där läppglanset, läppennan….så snyggt, precis i min smak! Får man fråga vilket märke och nyans? Tack för en fin blogg, som en kär gammal vän!

Anna
Anna
6 years ago

Så fiiiin du är!!

Annelie M
Annelie M
6 years ago

Hej Nina! Älskar dina sminktips och försöker lära mig av dessa. Minns att du skrev om någon produkt som skulle dämpa dom puffiga ögonlocken . Hittar inte inlägget så undrar, dels vad det var för produkt och dels om det hjälpte.
Kram Annelie

Sarah
Sarah
6 years ago

Nina….så snygga läppar…bara måste få veta märke och färg…..alltid på jakt efter det perfekta läppstiftet……

Nästa inlägg

15 roligaste misslyckade bakverken

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x