Hur förstorar jag läpparna med läppstift?

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel. 

Jag har fått så många frågor angående läppstiftet jag hade på mig häromdagen. Haha…. det var faktiskt någon som trodde jag gjort läppfillers, men det har jag inte. Även om jag blir lite sugen på att göra överläppen lite större once in a while. Min försvinner nämligen in på tänderna när jag ler. Haha…. den bara försvinner, putsväck. Jag minns att mamma alltid sa att jag skulle le på bild när jag var liten. Hon har alltid tyckt att jag haft så fint leende och fina tänder. Men jag minns att jag redan som liten inte ville le så mycket för att min överläpp försvann. Så konstigt det där. Idag som 45åring ler jag så överläppen försvinner, tänker inte så mycket på det faktiskt. Men jag erkänner att jag ibland funderar på lite läppfillers.

Så länge som den här fegisen funderar så brukar jag ibland köra en liten Pamela Anderson, haha. I sminkskolan pratade vi ofta om hur man INTE ska förstora läpparna med läppenna där nämndes ofta Pamela Anderson som en big nono. Men vi fick vi lära oss hur man gör på rätt sätt så det inte blir för mycket. Ja för att det ska se någorlunda naturligt ut. Testa du med vetja, man gör faktiskt lite underverk med en läppenna och ett bra läppstift.

img_7701.jpg

Här har jag kört den varianten. Detta är de produkter jag använt.

nyx liquid sandstorm 2 nyx liquid sandstorm

>>NYX Liquid Suede Sandstorm<<

Detta läppstift använder jag nästan jämt. Älskar det verkligen. Det blir sådär matt om man inte har på läppglans som jag brukar ha ibland. Sitter skiiiiiitbra! Anger du rabattkod SUPERWEEK20 så har du 20% rabatt på den här vid din beställning. 🙂
clarins läppenna

Jag använder också en läppenna från Clarins. >>Lipliner Pencil Nude Brown #04<< En mjuk och skön läppenna som sitter bra. Läppennor får inte vara för hårda för det är hemskt. Mjuk och skön och enkel att applicera. Läppennor generellt gör att läppstiftet sitter bättre, det förhindrar också läppstift som vandrar ut i linjerna runt läpparna.

Hur gör jag?

Jag börjar alltid med läppennan. Har på den precis på läppkanten. Alltså precis strax utanför kan man säga. Amorbågen, där går du inte utanför alls. Utan du börjar att gå utanför direkt efter amorbågens högsta topp och utåt.

amorbåge

Därefter har jag på läppstiftet och låter det torka ordentligt. Ibland har jag glans uppepå för att få det lite extra festligt. Är det till vardags låter jag det bara vara matt.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det här ägnar du livets dagar åt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x