Spontanmys

Gokväll!

Idag blev det en spontanis till storstan. Tågresa på eftermiddagen där Tony mötte upp oss på centralen. Sedan for vi ut till Mall of Scandinavia. Vi lovade en bio med Milo också.

Jag och Milo satte oss på tåget och hade en pratstund. Han har så sjukt roliga funderingar nu alltså. Ibland blir man förvånad över var de får allting ifrån alltså? Å så ibland kan de vara så jäkla jobbiga så man känner hur man skulle vilja säga upp sig som morsa för och inte slita av sig sitt hår! Det är minst sagt ombytligt att vara mamma. Tur kärleken för dem är så stor, annars skulle det väl finnas en hel drös med barn på blocket!

Vi började med att äta på Vapiano. Milo älskar Carbonaran där så då körde vi kvällsmaten där.

Jag tog en glutenfri kycklingpasta med citron och massa parmesan. Alltså parmesan!!!! Jag skulle kunna äta parmesan på allt! På glassen, på potatis, på tårtan….ja men högt och lågt. Det är så sjukt gott. Å jättenyttigt! Eeeeh….

Tony väljer 9 ggr av 10 en ceasarsallad. Ibland blir jag fan sur på det. Kul fantasi liksom? ”Du missar ju halva livets alla smakupplevelser” brukar jag gnata på som en surkärring. Men inte fasen lyssnar han på mig inte.

Milos carbonara.

Älskar att man kan plocka färsk basilika själv och hälla på olika oljor som man vill. Men helt ärligt har jag inte hajat alla oljor och rödvinsvinäger? Vad häller man det på? Är det tänkt för pasta eller sallad? Eller brödbitarna? Eller dricka direkt ut kanske? Haha…

En liten efterrätt vid Ben & Jerrys lilla söta buss. Ge mig en sån buss. Skulle fylla den med stora kanelbullar och stora baljor med kaffe. Sen brassa runt på stan och kränga. Haha….

Suddig bild…. Milo var så himla spänd innan filmen. Han fick se en trailer på Bilar 3 innan vi åkte och där får man se hur illa Blixten McQueen kraschar.

Alltså se den om du har möjlighet! Enligt mig är denna Bilar-film den bästa av dem alla, då ska man veta att jag gillade de två innan riktigt mycket också. Jag grät också. Men det är ju ingen nyhet, jag gråter för fasen åt allt! Jämt! Blir lite trött på mog själv ibland men det går verkligen inte stt hjälpa.

Foajén på bion. Det är riktigt maffigt och fint där alltså! Någon gång ska vi testa på VIP-bio också.

Vi var euforiska efteråt jag och Milo. Haha…jag går in för filmer så vansinnigt mycket. Högkänslig som jag är.

Hörni, slutligen måste jag tipsa om det här! Maggan är ju för tusan nominerad till Sweden Health Awards Skönhetsboost. Så jäkla kul för henne ju! Måste tipsa er om att man kan gå in och rösta på henne och hennes ”All in one”. HÄR klickar du dig in och så kan du rösta. Man kan rösta varje dag tror jag, det har jag gjort! ❤️ Vore ju skitkul och vinna som nykomling. Heja Maggan! Dessutom vill jag hjälpa henne som hon hjälpte mig när jag var nominerad till Matbloggspriset. Skillnaden nu är att Maggan ska vinna! Visste?

Nu är vi alldeles strax hemma här. Ska bli skönt o tvätta av sig smink och landa i soffan. Imorgon är det fredag och jag behöver inte tänka på förberedelser inför Kaffestugan – känns så sjukt märkligt. Som att jag glömt bort vad man gör på fredagar annars liksom. Ja, märklig känsla alltså.

Vi kör väl FINFREDAG imorn nu hörni?

Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”Wannabee morotskaka”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x