Sååå äckligt!

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes och Indiska. 

Heeeeej!

Ojoj, inte hunnit in till dig på hela dagen. Det känns som det var mycket som skulle tas igen såhär första lediga helgen efter Kaffestugan.

Igår hade vi en helt underbar dag. Alltså på riktigt. Fifasen som man har underskattat ledighet alltså. Hur kan man ens ha tyckt att det var tråkigt att inte ha hittat på något? Det är ju det bästa som finns – att bara slöa fram och ta dagen som den kommer är ju så naaaaajs!

Igår var en sån dag. Iofs hade vi bestämt oss för att ta en fika. Det hade vi. Men det var typ det. Sen fick spontaniteten liksom visa dagen för oss.

Kan jag se ut såhär nudå?

Ja så fick det lov att bli. Hörde när de diskuterade det här med trender och hur man ska klä sig….. Man ska klä sig som man känner för det. Ämen hur bra? >>Scarfen<< passade inte så jättebra till just detta men det var den jag hann ta i farten. Skulle hunnit byta till svarta väskan också – men när jag tittade i den så fick jag en chock. Visar jag er detta så förstår ni nivån på min handväskas innehåll kanske?

Aaaaaaaahahahahahahahaaaaa!!!! Ämen hajar ni? Så vidrigt!!! 🙂 Det är en jäkla chokladkaka som åkt ur en förpackning. Sen har läppglans och två plasttofsar fastnat i den. Ämen jag döööööör. Tony höll på att svimma. Den väskan kräver en riktig genomkörare nu kan jag säga.

Vi fikade på Cafe Magnifik. Tony tyckte det kändes som vi smitit från Kaffestugan. Haha! Ja men nästan alltså. Det kändes så fel på nåt sätt. Typ ska vi bara sitta här och inte göra nåt nu? Galen känsla…

På eftermiddagen/kvällningen gick vi och åt på Players. En ölpub här i småstaden. Kompis Maria var med också. Alltså, haja servicen på detta ställe? Torskryggen som Maria och jag ville beställa var slut – då gick ägaren (Anders) till ICA och köpte lax. Han frågade om det var ok med lax istället och det var det ju. Ämen det kan man kalla service!!! Tack Anders, du är bäst!

Sedan körde vi runt i vår lilla stad pch tittade på hus och bara pratade i bilen. Jag körde och det är ju så skönt att vakna fräsch. Tony tog några öl och var lite trött i pannan i morse.

Hela dagen idag så har vi varit och kollat Milo som spelat fotboll. Han fick göra mål också. Så lycklig, men vi var nog ännu lyckligare som fick vara med och titta idag. Det var längesen! ❤️

Hepp, nu ska vi äta tacos, Elliot klev just innanför dörren. Vi hörs senare!

Kram Nina

Ps: Q-park svarade på mitt mail direkt! Så glad för att de verkar uppskatta sin personal! Kolla här:

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Härlig helg ni fick. Sist jag var till Enköping så fikade jag på Magnifik. Åt en så himla god smörgås med nåt hälsobröd ( tror jag den hette) och apropå himla god!’ Åt kebaben igårkväll. Sååå gott!! Tack igen för receptet

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

Vad roligt att höra – ja alltså att du varit på Magnifik och att kebaben var god! Så härligt!

Thess
Thess
6 years ago

Hela du strålar Jättefin outfit, är nyfiken på var din väska kommer ifrån

niinis
niinis
Reply to  Thess
6 years ago

Men TACK snälla du! ❤️ Vad rar du är! Väskan är från Michael Kors – köpt i deras butik på Mall of Scandinavia. Älskar den!

Phonto.jpg

Nästa inlägg

FRALLOR (lista utan bilder)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x