Dags att skapa igen….

Heeeej finisar!

Men förlåt för min frånvaro. Det blev så himla mycket här hemma så jag hann inte in till dig innan vi åkte till Mall of Scandinavia i förmiddags. Jag och Elliot hade en mamma/son dag idag. Han behövde lite nytt i garderoben och jag behövde införskaffat mig lite nytt konstmaterial. Känner mig som när man var liten och fick nya skor, du vet när man ville ta på sig skorna redan i affären. Lite så blev det för mig också….. Jag ville ställa mig där på Mall och börja måla direkt.

Elliot och jag hade en riktigt mysig dag, hoppas det blir snart igen! Tyvärr inte så många bilder, glömde kameran hemma.

mall of scandinavia

Jag ÄLSKAR Mall of Scandinavia. Alltså verkligen! 🙂 Bästa bästa gallerian som finns enligt mig.

konst 2

Apropå konst, tänk när jag hade mina tavlor i Kaknästornet? Fick åka dit och hänga dom i 1 månad. Kändes sååååå konstigt att se sin egen konst på väggarna där…. världens märkligaste grej verkligen.

konst 3

Den hamnade hos Hannah och Peter på deras showroom på Femme Collection. Tyvärr så finns inte Femme Collection kvar längre, sååå synd. Har många favoriter kvar därifrån.

konst 4

Tänk dessa brickbord också som jag målade. De blev faktiskt riktigt fina tycker jag.

konst 5

Sen hade vi ju ett event på Hard Rock cafe också där jag ställde ut lite konst.

konst 6

konst 7

konst 8Lite småonyktra jag och Sofia. Haha…. Vi åkte ju ned till Ystad över påsken och ställde ut vår konst. Ämen det var nog den najsaste helgen i mannaminne alltså. Åh vad vi njöt. Jag och Tony bodde på Ystad Saltjöbad och hade det så jäkla trevligt och mysigt alltså. Åh! Den helgen kommer jag aldrig glömma.

Ja, så nu är det dags att ta tag i målandet igen. Jag har märkt att jag målar på hösten och vintern, inget alls på sommaren faktiskt. Men den här sommaren har jag verkligen inte haft tid alls…. Ser fram emot att få måla lite igen. Som sagt, vill bara börja! 🙂

Hörni, nu ska jag visa dig ett recept i nästa inlägg. Alltså herreminjeeeee vad smaskigt. Kan säga att det handlar om messmör och bullar. Så galet otippad kombo men ojojoj så bra det blev!

Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
6 years ago

Brickborden är ju så fina säljer du såna?

Nästa inlägg

Dofternas doft!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x