Makeover i exets vardagsrum

Godmorgon!

Hur mår ni? Hörni det är FINFREDAAAAAG! Idag kommer nog min FINFREDAG bestå av att gör hemmet fint också.

Igår frågade exet om inte jag kunde hjälpa honom med en vägg hemma som han inte får ordning på. Jag och Tony hjälpte ju honom att smårenovera i hans lägenhet här för nästan ett år sedan. Men den där väggen blev aldrig klar. Förrän nu….

Vi åkte till IKEA och inhandlade lite skåp och annat.

Ja men sen hittade ju jag lite också. Vårt vardagsrum ska få sig en höstmakeover nu. Det är så jag märker att det är höst, jag börjar boa. Dock så ska vi få nästan 20 grader i helgen vilket ska bli heeeelt ljuvligt! Vi ska vara ute och njuta mest hela tiden.

Det blev ju skitcoolt med skåpen på väggen. Sen satte vi upp lite posters också. Den runda spegeln blev pricken över i:et.

Efter vi var klara bjöd exet på käk. Vi ser helt slut ut jag och Tony, haha!

Så hur gick det med bikini då? Hittade inte en enda – alla överdelar är minisar, mina boppar får inte plats i någon av dem. Hinner jag ens beställa? Eller ska jag köpa på Mallis? Finns det bra där tro?

Nu ska jag äta en liten minifrulle, sen ska jag gå ut på promenad innan jag tar tag i hemmet. Ska hinna jobba innan det bara.

Vi hörs av lite senare hörni. Jag hinner inte riktigt men det SKA komma in ytterligare några makeovers som jag gör på bilder jag fått skickat till mig. Håll ut bara.

Hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin Hammarsten
Elin Hammarsten
6 years ago

Jag tycker du ska gå till en sån där ordentlig bh-butik. Typ guldklimpen i Eskilstuna. Det finns ju någon motsvarande här i stan men jag kommer ju inte ihåg vad den heter. Min mamma har alltid svårt att hitta eftersom hon har jätteboobisar och lite mindre stuss. Men syrran och jag gav henne ett presentkort på guldklimpen och de hittade en perfekt bikini till henne. Det är värt att lägga lite extra pengar på att få till experter för att få hjälp. Oftast tycker jag att hm och liknande kedjor har fina saker men kanske inte för oss ngt ändra och lite mindre fasta personer.
Hoppas du hittar ngt snart!

B
B
6 years ago

Värsta som finns – att prova bikini. 🙁 Har du ingen gammal bikini du kan använda och så köpa en ny på Mallis om du hittar nån fin?

Kina
Kina
6 years ago

Tycker oxå att du ska gå till en ordentlig BH-butikex där jag bor heter butiken ”Kattis” och där har jag köp bh i flera år,super sköna men lite dyrare,men det är det värt . Lycka till!

Agneta
Agneta
6 years ago

Hej, och hej finfredag. Jag tänkte kommentera ditt inlägg igår om att mosa omkring hemma i myskläder. Jag är hemma väldigt mycket, men tycker om att vara fin. Så mesta i min garderob är väldigt mjukt! Klänningar, byxor osv. Så gör jag. Ha en go helg. Kram

A
A
6 years ago

Å så roligt med en resa å lite egen tid med familjen:)
Fint blev det i exets v-rum.. Du är så himla duktig med inredning, önskar jag hade liiite av ditt driv… Skulle vilja ha en egen Nina hemma som styrde upp mitt hem så det blev mysigt och trivsamt..
Önskar dig och din familj en superfredag:)
Kram//A

Carina
Carina
6 years ago

Tycker du ska åka till Viva Viktoria som ligger i centralgallerian i Uppsala. Så himla bra affär och bra service. Och bra utbud för oss som inte minisar passar på 🙂 Vet iof inte hur mycket bikini de har nu.

Rebecca
Rebecca
6 years ago

Har du kollat in Cellbes? Dom brukar ha bra bikinis för alla storlekar. Sköna dessutom.

Carina S
Carina S
6 years ago

Hej, såg att Cellbes hade bra bikinis brukar vara svårt att hitta ngt på Mallorca, mest små trekants bikinis bara

Tina
Tina
6 years ago

Åk till change, ligger i gallerian i Västerås, eller till twilfit. Även det finns på stan i Västerås fast i Igor. Där har de bikini som man köper i samma storlekar som bh, dvs tex 75D. Lycka till!

Linnea
Linnea
6 years ago

Pröva Valja-mi i Enköping!

Lena
Lena
6 years ago

Hunkemöller brukar ha fina i olika kupstorlekar, även Ellos har jättebra sortiment av större kupor. Hos Hunkemöller får man hjälp att hitta rätt storlek runt ryggen och rätt kupstorlek. Finns en butik i Uppsala. Lycka till!

Jennie
Jennie
6 years ago

Gå ner till valja mi, du kommer garanterat hitta ngt där. Lite dyrare men superbra kvalite så det är helt klart värt det. Och så hjälper du vårat lilla centrum genom att handla på hemmaplan!

al68
al68
6 years ago

Jag brukar beställa mina bikini på Ellos, sjukt bra, även om man har lite större byst. Skönt när man kan beställa olika storlekar på över och underdel. Finns många halter neck som sitter jätte bra. Ha en skön helg, kram kram

Eva
Eva
6 years ago

Beställ från hogengård.se
Hon har koll och kan hjälpa dig garanterat
Vet inte när du ska åka men du kanske hinner få hem det?

Nästa inlägg

Limesås till tacos

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x