Så kass förlorare

Inlägget innehåller annonslänk för Twilfit.

Hej finisar!

Mitt i fredagsmyset här. Vi har just ätit tacos och nu är jag redan trött. Förbaskade höst som totalt däckar mig kvällstid. Har haft sån jobbig spänningshuvudvärk idag som inte riktigt vill ge med sig heller.

Hörni, tack för alla tips angående bikinis. Men allvarligt, vilket jäkla meck att få tag på alltså. Helst såhär års. Har beställt från Cellbes men den jag beställde satt inte alls bra. Kändes som mina bröst blev intryckta liksom. Jag har 75E enligt min svägerska Eva som är butikschef på Twilfit i S:t Per Gallerian i Uppsala. På vissa bh:ar har jag 80D. Bara en sån sak, man kan alltså ha helt olika storlek beroende på modell. Jag har en jättefin BH från Calvin Klein som jag älskar, den är det 80D på. Tycker liksom inte att jag har några jättetuttar men herreminjee så svårt att hitta bikini det ska vara alltså.

Min absoluta favvo BH. Sitter jättebra, ger fina tuttisar och så är den snygg också. Kvistade in på Twilfit för att se vad de hade för snygga bh:ar nu. HÄR hittar du alla Calvin Klein underkläder som finns på Twilfit.

Den här gillar jag också, den är också köpt på Twilfit.

Den här har jag också, den älskar jag med. Den här bh:n heter dessutom Nina. Nu skulle ju inte jag skriva om bh:ar ALLS. Haha, hur halkade jag in på det? Jo men just ja, vi snackade om bikiniöverdelar ju.

Nä, jag skulle berätta om dagen. Vid halv 2 åkte jag till skolan och hämtade Milo. Den här korridoren har jag sett många gånger hittills. När jag kom hade han inte slutat ännu så jag fick sitta här och bara vara.

Direkt efter skolan brassade vi till Godisgallerian och inhandlade helgens godis.

Snygga pjuck va? Efter Tony slutat jobba så drog vi ned till bowlinghallen för en match. Alltså – jag sög sååå mycket i början. Tony drog väl 5 strikes på sina första 8 kast. Jag som är tävlingsmänniska de lux höll ju på att kasta in handduken. Jag återhämtade mig dock lite mot slutet och kom nästan ifatt. Milo var svinduktig och gjorde flera strikes och fick en jäkla snits mot slutet.

Så skön stil med de uppdragna jeansen också.

Tonys klot är det sån sjuk fart på alltså. När hans klot hamnar bland käglorna så bara smäller det. Fuskigt att han är så stark – tacka fasen för att man sopar rent bland käglorna. Det är ju som en explosion liksom.

Nä, nu ska jag kolla Idol här. Så länge som ögonlocken orkar i alla fall. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
6 years ago

Hej. Måste tipsa om details butikerna i sthlm samt Viva Viktoria i Uppsala. Har själv 75K och de är enda ställena jag hittar bra och vettiga bhs och bikinis. Panache och freya är bla grymma

Ha en bra dag! .

Caroline
Caroline
6 years ago

Tips ang bikini! Gå in på ValjaMi i Enköping. Där är de proffs och har alla storlekar.

anne
anne
6 years ago

Hej.
Vart har du köpt den gosiga tröjan?

Nästa inlägg

Inreda.com 18 år

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x