Girls night

Goodmorning!

Eller inte va? Vafasen, klockan är ju liksom halv 2 snart. Haha! Var tar tiden vägen? Denna morgon har vi hunnit med en promenad, dessutom en långfrukost med powernap efteråt. Helt ljuvligt!

Nu har jag jobbat i några timmar. Bakat och fotat och sånt. Jag kommer att behöva jobba ikapp som faaaaan innan vi åker till Mallis. Vi är borta i 2 veckor och där finns direkt inte en chans att gå in och baka nånstans. Haha – det skulle nog vara rätt kul och i alla fall fråga.

”Ey – hola chica. Puedo hornear aqui?”

Ni ba, vilka spanska skills hon har. Haha! Det första kunde jag, det andra betyder får jag baka här? Säger bara google översätt.

Nä min spanska jag läste i skolan i 3 år är goooone with the wind. Nu finns typ turistspanskan kvar. ”Una cerveza por favor” och ”Como estas?” typ. Hur kunde man slarva bort ett helt språk?

Jag och min man har varit och ätit lunch på Donken. Vi håller på och fixar hemma så att ställa sig och laga lunch kändes överkurs.

Milo ska på bio med en kompis och hans familj. Perfekt idag när vi håller på med annat.

Nu har det gått en stund här emellan och jag sitter och gör mig i ordning. Det har gått typ några timmar faktiskt. Ska ut och käka med en kompis ikväll. Lite girlstalk och en bit mat sitter perfekt.

Såhär ser det ut där jag sitter nu. Lite småkaos med smink överallt.

Nu ska jag skynda lite. Ska hämta henne om 25 och jag har inte ens börjat med håret. Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rågsiktsbröd i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x