Veckans lista

Godmorgon Måndag!

Jag sitter här i soffan med en kopp the och slappar. Ska smyga igång dagen här tänkte jag. Dricker ett rött the med jordgubb och champagne som smak. Mums! När jag köpte detta the så pratade vi lite om vad som är nyttigast. Rött the är ju egentligen ett ört-the som är helt koffeinfritt. Kan alltså med fördel drickas på kvällen. Sägs ge bättre sömn, innehålla massa antioxidanter, skyddar hjärtat och skyddar mot cancer. Jag dricker numera mitt the utan socker och mjölk. Men vill jag göra det lite piffigare har jag i både honung och skummad mjölk. Sååå gott!

Tänkte kicka igång dagen med en liten lista.

DENNA VECKA….

VILL JAG: Hinna med så sjukt mycket. Det är lite drygt en vecka kvar till vi åker och massor ska hinnas med.

SKA JAG: Försöka vara effektiv och planera mina dagar så det blir så mycket som möjligt gjort. Att vara borta från allt i två veckor kräver sin lilla planering.

ÄR JAG GLAD FÖR: Att vår resa närmar sig. Milo är så förväntansfull. Vi kollar vår reseapp och nedräkningen varje dag.

ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att min förkylning verkar ha släppt taget nu. Äntligen!

TIPSAR JAG DIG OM: Inreda.com har fortfarande 25% rabatt på alla lagervaror. Gäller till imorgon tisdag 26/9.

ÄR JAG RÄDD FÖR: FLYGRESAN! Ska skriva mer om detta i ett annat inlägg….

HOPPAS JAG: Att jag får en bra vecka med både mående, effektivitet och planering.

Hörni, vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Så härligt att det närmar sig nu, med stormsteg.
Underbart att få en sammanhängande semester för er efter sommaren med kaffestugan.

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x