Lyckans dag

Men taaaack för att ni tyckte om min tavla! Blir typ generad av alla snälla ord! Fantastiskt att ni orkar skriva några rader och glädja mig så!

Idag blev det lite extra mys med Milo. Vi drog till Mall of Scandinavia. Käkade på Vapiano. Jag valde en risotto – MUMS! Sedan hade vi lovat honom ett spel som han fick köpa idag. En lyckans dag för honom med andra ord.

Vi hann också med en bio. Lego ninjago. Jag trodde att jag skulle snarka hela filmen igenom, men den var riktigt bra så jag somnade mot slutet bara. Man kan tycka att det är dyrt sätt att sova på, men ibland är det såååå skönt! Dock så frös jag jag på bion så det blev inte så skönt som det brukar. Borde finnas filtar på bion.

Godnatt Mall of Scandinavia. Vi ses en annan dag. Vi gillar verkligen dig! ❤️

Nu är det bara soffhänget kvar här hemma. Börjar bli lite stressad med allt med resan. Har mycket kvar att göra innan vi ska åka…. å så det där flyget.

Well well, ha en fin kväll nu hörni. Njut den!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inför kanelbullens dag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x