5 bästa sakerna med FREDAG

Goodmorning!

Här är vi uppe i ottan. Nagelfix och jobb väntar i Stockholm. Jag älskar att gå upp tidigt när vi ska någonstans, mest för att man ska slippa stressa. Jag HATAR nämligen att stressa när man ska iväg.

Bild från när vi var på Hannahs fest. Hmm, den där klänningen hade jag visst helt glömt bort….

Jag kickar igång denna FINFREDAG med en lista.

5 BÄSTA SAKERNA MED FREDAG

ALLA ÄR SÅ GLADA: Fredagar är de dagar man får mest leenden av andra människor, alltså människor man inte ens känner. Jämför man Måndag med Fredag så är det ljusår ifrån. Fredagar är man trevligare, mer förstående och lite vitsig. Håller du inte med?

FINFREDAG: Ja men sedan jag myntade FINFREDAG här på bloggen så har det blivit större och större. Vet ni om att min bloggportal nu börjat med det på kontoret? Hur kul? Ni är många här på bloggen som också gör er ”till” lite extra idag. Klackar, lockar i håret, läppstift och örhängen. Någon hade visst börjat med kjol på fredagar. Så jäkla kul!

DET ÄTBARA: Ja men hemma hos oss är det nästan alltid tacos på fredagar. I någon form. Jag älskar den där känslan med allt. Åka och handla, affären är full av förväntansfulla människor som också längtat efter fredag. Komma hem, tända ljus, laga mat, hälla upp godis och chips. Cola Zero. Äta vid TV:n. Kolla på fredags TV. Fredagar handlar ju mycket om just det ätbara. Vi är ju kassa på att öppna upp en flaska vin sådär bara vi….vi dricker hellre Cola Zero eller Pepsi Max hemma hos oss… Men såna är vi.

NATTUGGLA: Nu är ju inte jag så bra på att hålla mig vaken sent, men känslan är ändå att man kan det. Ingen stress med att någon måste i säng. Milo får vara vaken så länge han orkar. Tony brukar nattuggla till nattkröken med någon bra film och jag får sova på soffan. Mitt bästa! Numera försöker jag verkligen att inte oroa mig så mycket över stora barnen, men får gärna ett sms att allt är ok, då sover jag ännu bättre.

HELGEN: Ja fredagar skvallrar ju om helg. För de flesta handlar det om ledighet med familjen. Allt härligt man vill och kan göra på helgen står för dörren. Därför är fredagar min favoritdag på veckan.

Jag ser sååå fram emot kvällen, fredag & IDOL på TV:n. Måste nog ta en powernap eller två i bilen så jag orkar titta ikväll, sovit lite halvkrattigt nämligen. Vi hörs lite senare! Ska hoppa in i duschen nu. Ha en fin FINFREDAG om Du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Godnorgon! Ha en fin finfredag och trevlig helg

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

Detsamma till dig fina!

Eva
Eva
6 years ago

Ett litet tips myggmedel o nåt som lindrar kliet. Vi är på Alcudia nu och mygg på kvällarna. Annars ljuvligt med sol o värme

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Tack för tipset!

Th
Th
6 years ago

Ha en fin dag och helg! Själv ska jag på kalas i kväll till sambons familj, men hoppas se idol ändå, bästa programmet..det står för fredagsmys det! Kram ❤

al68
al68
6 years ago

Härligt med fredagar, den bästa dagen. Ikväll är vi bortbjudna, det är kul det med, men soffan på fredagar är bäst. Ha en härlig dag i Stockholm. Kram kram <3

Mia
Mia
6 years ago

Önskar dig en härlig finfredag!
Kram

Eva
Eva
6 years ago

Jättefin klänning! Märke?
Ja härligt med helg:-)) speciellt när man är ledig också förstås
Det finns ju faktiskt dom som jobbar helg och då blir det inte samma känsla så klart.
Det är faktiskt rätt skönt att vara ledig en dag mitt i veckan också även om inte resten av familjen är det.

Nästa inlägg

Ångesten med att ta ut sig

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x